PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2308.7881.45%
  • DOLAR32.3110.31%
  • EURO35.035-0.12%
  • STERLİN40.8830.24%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Omar Elabdellaoui, Galatasaray'a gelebilir
Omar Elabdellaoui, Galatasaray'a gelebilir

Omar Elabdellaoui, Galatasaray'a gelebilir

Galatasaray, sezon sonunda ayrılma ihtimali olan Mariano'nun yerine, sağ bek arayışlarında birinci sıraya Olympiakos'un, Norveçli oyuncusu Omar Elabdellaoui'yi koydu. Fenerbahçe'nin de oyuncu için devreye girdiği iddia edildi; ancak sarı lacivertlilerin şu ana kadar somut bir girişimi olmadı.

A+A-

Yunan temsilcisi, oyuncu ile sözleşme yenilemek istiyor; ancak maksimum yıllık 750 bir Euro ödeyebileceğini söyledi. Fakat, Norveç milli takımı forması da giyen tecrübeli futbolcu, daha yüksek bir ücreti hakkettiğini düşünüyor.

Sarı kırmızılıların, oyuncuya 1 milyon Euro yıllık ücret ile iki artı bir yıllık sözleşme önermesi bekleniyor.

"Bu transfer olabilir"

Futbolcu ve temsilcisi Jim Solbakken'i çok iyi tanıyan FIFA menajeri Uğur Avadan, "Omar'ın menajeri Solbakken ile daha önce birlikte iş yaptık. 2 sene önce Türkiye'den büyük kulüplerin Omar Elabdellaui'ye ilgisi vardı. Bu anlamda Galatasaray ön plana çıkıyor. Galatasaray, futbolcuyu istedi. O dönem transfer ücreti yüksekti. 6 milyon Euro istemişlerdi.Şimdi sözleşmesi bitiyor. Tartışılacak bir oyuncu değil. Yaş itibariyle ideal bir yaşta. Çok iyi bir oyuncu. Galatasaray alırsa çok iyi bir transfer yapmış olur. Çok yüksek rakamlar isteyeceğini tahmin etmiyorum. 1 milyon Euro yıllık ücret bu seviyedeki bir oyuncu için hiç de fazla değil. İknâ edilebilirse gelir" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.