PİYASALAR

  • BIST 1009093.30.15%
  • ALTIN2324.2690.76%
  • DOLAR32.350.13%
  • EURO34.966-0.15%
  • STERLİN40.88-0.34%
  1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Muhafazakâr giyim dünyasının duayen isimleri Lifestyle Turkey’de!
Muhafazakâr giyim dünyasının duayen isimleri Lifestyle Turkey’de!

Muhafazakâr giyim dünyasının duayen isimleri Lifestyle Turkey’de!

Muhafazakâr giyim konusunda Türkiye ve Ortadoğu’daki tek ticari fuar olan Lifestyle-Turkey 2019 Muhafazakâr Giyim Fuarı bu yıl 17-19 Ocak 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde 3.kez kapılarını açacak.

A+A-

Fuar kapsamında ikisi panel olmak üzere; 4 sunum ve 2 etkinlik 17-19 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Etkinliklerin konu başlıkları disiplinler arası çalışmaları kapsayacak şekilde belirlenmiştir.

hulya--aslan--lifestyle.jpg

Denim üzerine yapılan grafik çalışma, ebru sanatı ile eşarp şal yapımı ve geleneksel Tokat tahta baskı ve yazma kalıp oyma sanatı ile kumaş boyama  etkinliğinin yanı sıra, muhafazakâr giyim sektörünün popüler isimlerinden; Esra Seziş KIĞILI , muhafazakar giyim üzerine, Sacide Tuba BARKÇİN ise “Helal Seyahat ve Yaşam Tarzı” üzerine sunumlarını gerçekleştirecektir.

Lifestyle Turkey fuarının, Yurtdışı Proje Direktörü: Muhammed BUKHARY moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan “Muhafazakar Giyim Sektörünün Dünya Ticaretindeki Konumu ve Gelişimi” konulu paneline alanın disiplinler arası önemli global temsilcileri olan; Türkiye’den Özlem ŞAHİN, Endonezya’dan Franka SOERIA, Asia’dan İsmail SEMİN, Rusya ve Orta Asya’dan Dilyara SADRIEYA, Afrika’dan Roshan ISAACS ve Ortadoğu’dan Bridget DEAN konuşmacı olarak katılacaktır. Panel;18 Ocak Cuma günü saat 14.00 te gerçekleştirilecektir.

Haberler.com’un CEO’su Sümeyra TEYMUR moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan “Dijital Dünya ve Muhafazakâr Giyim Sektörü” konulu panelde ise dijital dünyanın önemli temsilcileri; Hülya ASLAN, Ümit KARALAR, Pure Markası ortağı: Bilal ALEMDAR, ve Bengü ARSLAN konuşmacı olarak yer alacaktır. Panelistler, 19 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de İstanbul Kongre Merkezi’nde, geniş bir izleyici kitlesiyle buluşacaktır.

esra-sezis-kigili.jpeg

 

LIFESTYLE-TURKEY MUHAFAZAKAR GİYİM FUARI HAKKINDA

Sektöründe uluslarası profesyonel bir buluşmanın eksikliğini de gideren Lifestyle Turkey Fuarı, mağaza, butik, toptancı ve online satış kanallarından oluşan 5 bini aşkın yurt içi ve yaklaşık 1000 uluslararası alıcıya Türkiye’nin önde gelen muhafazakâr giyim tedarikçileriyle aynı anda ve aynı yerde ulaşma imkanı sağlayarak sektöre hizmet verecektir.

Birçok tasarımcının gözdesi olan muhafazakâr giyim pazarı dünyanın da merakla takip ettiği bir akım haline geldi. Türkiye ise muhafazakâr giyim konusunda Dünya’da modayı yöneten ülke olmaya devam ediyor. LifeStyle-Turkey 2019 Muhafazakâr Giyim Fuarı birbirinden değerli Türk ve yabancı tasarımcılarıyla uluslararası platformda muhafazakâr giyim sektörüne yön vermeye devam edecek.

roshan-isaacs---afrika.jpeg

Her yıl global muhafazakâr giyimin trendini belirlemesi ve ticarete yön vermesi hedeflenen buluşma Lifestyle- Turkey 2019 Fuarı 3. yılında artan katılımcı sayısı ve T.C. Ticaret Bakanlığı desteğiyle güçlendirilmiş yurtdışı alım heyeti çalışmaları ile 1000’e yakın uluslararası alıcı ve 30’u yurtdışı olmak üzere 100’ü aşkın ihracatçı firmayı bir araya getirecek.
Suudi Arabistan, Afganistan, İran, Irak, Ürdün, Lübnan, Rusya, Güney Afrika, Filistin, Almanya, Hollanda, Belçika, Özbekistan, Azerbaycan, Fransa, Endonezya, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Nijerya, Cezayir, Libya gibi birçok ülkenin sektör kurum yetkilileri ve resmi temsilcilerinin de bulunacağı fuarda Türk üretici firmalarına ihracat kapıları açılacak.
Federal Fuar tarafından organize edilen, Türkiye ve Dünya’da ki muhafazakâr moda anlayışına yön veren Lifestyle Turkey – 2019 Muhafazakâr Giyim Fuar’ında sektörde yer alan üretici markalar yaz koleksiyonlarını, sektör profesyonellerine sunarak üç gün boyunca yeni iş birliklerine imza atacaklar.

dilyara-sadrieva---rusya-ve-orta-asya.jpeg

FUAR HAKKINDA

Fuarın Kısa Adı:

Lifestyle Turkey 2019

 

Web Sitesi:

lifestyle-turkey.com

 

Fuar Tarihi:

17 - 19 Ocak 2019

 

Fuar Alanı:

İstanbul Kongre Merkezi

 

Instagram:

lifestyleturkeyofficial

 

Sergileme Konuları:

 

  • Hazır Giyim

- Dış Giyim

- Başörtüsü

- Abiye ve Gelinlik

- Büyük Beden

- Spor Giyim

- Plaj Giyim

  • Aksesuarlar

 

Ziyaret Saatleri:

10.00 - 18.00

 

Kimler Ziyaret Ediyor:

  • Perakende Satış Mağazaları ve Butik Sahipleri

- Mağaza Zincirleri

- Ticari Alıcılar

- Yurtdışı ve Yurtiçi Toptancılar, Distribütörler ve ihracatçılar

- Çeşitli Ülkelerden Ticaret Heyetleri

- Tekstil, Örme ve Konfeksiyon

  • Tasarımcılar ve Moda Endüstrisi Çalışanları

 

Destekleyen Kurumlar:

T.C Ticaret Bakanlığı, KOSGEB

 

 


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.