PİYASALAR

  • BIST 1009722.090.8%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Milli İrade Platformu'ndan 15 Temmuz açıklaması
Milli İrade Platformu'ndan 15 Temmuz açıklaması

Milli İrade Platformu'ndan 15 Temmuz açıklaması

A+A-

Milli İrade Platformu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü nedeniyle milli irade üzerinde oynanmak istenen oyuna bir basın açıklamasıyla sert tepki gösterdi.


Milli İrade Platformu'ndan yapılan açıklamada, 1990'lı yıllarda kurulmaya başlanan yeni dünya düzeninde İslam'a ve Müslümanlara yer vermek istemeyen ve İslam coğrafyasını karışıklara teslim etmek isteyen küresel güçlerin, en büyük engel olarak gördüğü milletimize yönelik planlar kurduğu, bu planlarını yerli işbirlikçileriyle birlikte hayata geçirmeye çalıştığı ifade edildi.

"Çağımızın haşhaşileri" ile birlikte 15 Temmuz 2016 tarihinde yeni planını devreye sokan küresel güçlerin Anadolu insanının "melekleri imrendiren bir kıyam ile sabaha kadar canla başla mücadele etmesi" sayesinde yenildiği anımsatıldı.

Açıklamada, 15 Temmuz'un birinci yıl dönümünde dünyanın tüm mazlumlarına umut, ezilmişlere dert ortağı olmaya niyetli aziz milleti yok etmek isteyen harici ve dahili düşmanlara kararlılıkla, " Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye asla diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka asla boyunduruk vuramayacaksınız." denildi.

Platformun açıklamasında, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlara rahmet, gazilere şifa dileğinde bulunuldu.

Yenikapı Haber/ Sümeyye Soylu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.