PİYASALAR

  • BIST 1009581.550.54%
  • ALTIN2489.1530.71%
  • DOLAR32.5360.28%
  • EURO34.8770.49%
  • STERLİN40.660.23%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MHP lideri Bahçeli'den kritik erken seçim açıklaması!
MHP lideri Bahçeli'den kritik erken seçim açıklaması!

MHP lideri Bahçeli'den kritik erken seçim açıklaması!

MHP lideri Devlet Bahçeli, "ABD Başkanı Trump ile ilgili soruya "Brunson'ı bizden daha fazla sevenle bizim işimiz yok" dedi. Yerel seçimlerin erken olup olmayacağıyla ilgili de konuşan Bahçeli, "Bunu gündeme getirmek doğru değildir. Bu kaosa sürükleme olur" ifadesini kullandı.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da partisinin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Bahçeli, "Milletimiz olarak da bayramı coşkuyla arzusu taşırdık. Ama İslam coğrafyası olsun, Türkiye olsun önemli sıkıntılar, hüzünlü günler yaşadığı için bu bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günler çok daha güzel olacaktır." ifadelerini kullandı.

BRUNSON'U BİZDEN ÇOK SEVENLERLE İŞİMİZ YOK

 ABD Başkanı Trump'ın yaptığı Brunson açıklaması ile ilgili sorulan soru üzerine  Bahçeli, "Brunson'u bizden daha fazla sevenle bizim işimiz yok" dedi.

ERKEN SEÇİM UYARISI: KAOSA SÜRÜKLER

Bahçeli, gazetecilerin yerel seçimlerle ilgili sorusu üzerine şunları söyledi; "Şu an Türkiye çok önemli ekonomi ve siyasal sorunları yaşadığı bir ortamda, bazı çevreler seçimi gündeme getiriyorlar. Mahal idareler seçimini gündeme taşıyorlar. Bu doğru değildir. Neden doğru değildir? Geçmişte erken seçimi düşünen bir siyasi hareket olarak genel seçimlerde her zaman ifade ettiğimiz şekliyle ama şimdi 31 Mart 2019'da en geç mahal idareler seçimlerinin yapılması lazımdır. Bunu seçim takvimiyle ilişkilendirdiğinizde, 1 Ocak 2019'da mahal idareler seçim takvimine girmiş olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.