PİYASALAR

  • BIST 1008987.312.05%
  • ALTIN2279.1210.14%
  • DOLAR32.3280.23%
  • EURO35.019-0.26%
  • STERLİN40.8910.17%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP lideri Bahçeli: Maskeli demokratlarla mücadelemizi sürdüreceğiz
MHP lideri Bahçeli: Maskeli demokratlarla mücadelemizi sürdüreceğiz

MHP lideri Bahçeli: Maskeli demokratlarla mücadelemizi sürdüreceğiz

Ülkücü Şehitleri Anma Günü" programında açıklamalar yapan Devlet Bahçeli, "Maskeli demokratlarla mücadelemize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen "Ülkücü Şehitleri Anma Günü" programına katıldı.

Ülkücü şehitleri anan Bahçeli, "Milliyetçi ülkücü hareket ihtiyaç hasıl olursa, karanlık emeller tekrar ortaya çıkarsa Türk milletinin 57. Alayı olmaya yeminlidir." şeklinde konuştu.

Konuşmasına devam eden Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Onlar her devrim adamı değil davalarının serdengeçtileriydi. Türkiye'yi sokaklarda teslim almak için sahaya sürülmüş piyonların karşılarına çıktılar, nihayetinde oyunlarını bozdular.  Ahlak ve iman gücünü çatlatarak beliren o çatlaktan sızmak için bekleyenler şehitlerimizle karşılaştılar.  Türk milleti üzerinde kimlerin hain planları varsa milliyetçi hareketin onlarla kapanmaz hesabı vardır. İntikam alanların en hayırlısı Allah'tır. Bizim yolumuz hakikat yoludur, Allah'ın yoludur.

"Maskeli demokratlarla mücadelemize devam edeceğiz"

İşbirlikçilerin kafesine girmiş mandacılara, ne tarihimizi yargılatırız, ne milletimizi sorgulatırız ne de devletimizi kirli ellere bırakırız. Ülkücü şehitlerimiz bizim her daim övüncümüzdür. Hangi birisini sayayım ki, hangi birisinin destanlaşmış hikayesini anlatayım ki. Her biri yiğitlik sembolüdür.  Maskeli demokratlarla, parayı veren düdüğü çalan sabıkalı çıkarcılarla, Türk düşmanlarıyla ölümcül ortaklık içinde olanlarla mücadelemizi devam ettireceğiz.  Biz bu ülkeyi çok seviyoruz. Birileri istedi diye ülkülerimizden ödün vermeyeceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.