PİYASALAR

  • BIST 1009689.36-0.34%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bu illerde oturanlar dikkat!
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bu illerde oturanlar dikkat!

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bu illerde oturanlar dikkat!

Meteoroloji'den gelen bilgilere göre, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Erzincan ve Ardahan çevreleri ile Ankara'nın batı ve kuzeydoğu kesimleri yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rize çevreleri ile Trabzon'un doğusuna ve Artvin'in kıyı kesimlerine, yarın öğle saatlerinden sonra kuvvetli yağış görülecek.

A+A-

Alınan son hava raporuna göre, Türkiye'nin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Erzincan ve Ardahan çevreleri ile Ankara'nın batı ve kuzeydoğu kesimlerinin yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği belirtiliyor.

3 ile aşırı yağış uyarısı

Oluşacak yağışların, yarın öğle saatlerinden sonra Rize çevreleri ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde olacak.

Kuvvetli rüzgar bekleniyor

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, esmesi beklenen rüzgarın Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Ege kıyılarında kuvvetli olarak esecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.