PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2307.5151.39%
  • DOLAR32.3420.28%
  • EURO35.0710%
  • STERLİN40.9690.47%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meteoroloji uyardı! Aman 9 il için...
Meteoroloji uyardı! Aman 9 il için...

Meteoroloji uyardı! Aman 9 il için...

Meteoroloji, Trabzon olmak üzere Rize, Artvin, Ardahan, Erzurum, Kars, Muş, Ağrı ve Iğdır'da bugün sağanak yağış etkili olacak.

A+A-

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bu hafta da havalar mevsim normallerinin üzerinde olacak. Başta İstanbul olmak üzere birçok ilde güneşli hava haklim olacak. Bazı illerde ise sağanak yağış etkili olacak.

sağanak yağış ile ilgili görsel sonucu

Başta Trabzon olmak üzere Rize, Artvin, Ardahan, Erzurum, Kars, Muş, Ağrı ve Iğdır'da bugün sağanak yağış etkili olacak. 

 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Trabzon, Rize, Artvin, Muş ve Ağrı çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara’da yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

sağanak yağış ile ilgili görsel sonucu

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 

YENİKAPIHABER

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.