PİYASALAR

  • BIST 1009079.970%
  • ALTIN2324.0680.75%
  • DOLAR32.3630.1%
  • EURO34.936-0.4%
  • STERLİN40.919-0.37%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Men cezası almadık ama...'
'Men cezası almadık ama...'

'Men cezası almadık ama...'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA'nın sarı-kırmızılı kulübe men cezası vermediğini ancak bazı kısıtlamaların geleceğini açıkladı.

A+A-

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA'nın sarı-kırmızılı kulübe men cezası vermediğini ancak bazı kısıtlamaların geleceğini açıkladı. Cengiz, UEFA'nın bu kararını Perşembe günü açıklayacağını ifade etti.

Şu anda yönetim olarak seçim değil UEFA'nın kararı ve şampiyonluk olduğunu ifade eden Cengiz, "Eski yönetimler onu bunu yaptı demekten artık sıkıldım. Hep eskilerden gelen bir önceki, bir önceki... Sorunlar birikmiş, ötelenmiş ve önümüze geldi. Bir sonrakine öteleyebilirdim ama ben bunu yapmadım, hepsini de disipline oturttuk" dedi.

UEFA'nın bazı yaptırımlar uygulayacağını da dile getiren Cengiz, "Perşembe günü UEFA ile randevumuz var. Heyetle birlikte Cenevre'ye uçacağız. Bana uyku uyutmayan çok konu var. Seçim falan düşünemiyorum. En az seçime çalışıyorum. Şampiyonluk yürüşü, ihtiyaçlar, UEFA süreci var... Tabii UEFA bize bazı önlemler getirecek ama "Galatasaray ceza aldı" diyecekler.

Tencere dibin kara, seninki benden kara. UEFA'dan gelen gayet sağlıklı bir telefondu. Perşembe net bilgiyi paylaşmak istiyoruz. UEFA, Türkiye'nin futbol ile yatıp kalktığını biliyor. Yapılan yatırımları iyi niyetin farkındalar. UEFA'nın bizden istediği 3 şeyi yerine getirdik ve taahhüt ettik. 3.5 aylık bir şirket olsak bizim +12M TL gelirimiz olacaktı" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.