PİYASALAR

  • BIST 1009530.470%
  • ALTIN2476.5570.2%
  • DOLAR32.423-0.05%
  • EURO34.7080.21%
  • STERLİN40.4590.5%
  1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Memur pozitif çıktı, tapu müdürülüğü karantinaya alındı
Memur pozitif çıktı, tapu müdürülüğü karantinaya alındı

Memur pozitif çıktı, tapu müdürülüğü karantinaya alındı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde görevli bir memurun memleketi Şanlıurfa'dan dönüştü koronavirüse yakalandığının belirlenmesi nedeniyle, müdürlük çalışanları izolasyona alındı. Tapu Müdürlüğü, tedbir amaçlı geçici olarak kapatıldı.

A+A-

Şarköy Tapu Müdürlüğü'nde görevli bir memur, Kurban Bayramı tatilini memleketi Şanlıurfa'da geçirdikten sonra görevinin başına döndü.

Şanlıurfa'da yapılan kontrollerde memurun ailesinin koronavirüs testleri pozitif çıkınca, durum Şarköy Tapu Müdürlüğü'ne bildirildi. Bunun üzerine memura yapılan test de pozitif çıkmasının ardından, müdürlük önlem amaçlı kapatılarak işlemlere ara verildi.

Fotoğraf: DHA

Müdürlükte çalışanlara yapılan testler sonucu, 12 kişi daha izolasyona alındı.

Müdürlükte işlemleri olan vatandaşlara cep telefonu ile gönderilen mesajda, "COVID-19 sebebi ile işlemlere bir süre ara verilmiştir. Biz yeniden haber verene kadar hiçbir şekilde müdürlüğümüze imzaya gelmeyiniz" denildi.

Vatandaşların işlemleri sırasında mağdur olmamaları için pozitif vaka ile teması bulunmayan 2 memur görevlendirildi. Müdürlükte sadece acil işlemlerinin yapıldığı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.