PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Melisa’nın çağrısıyla evleri 4 günde eşyalarla doldu
Melisa’nın çağrısıyla evleri 4 günde eşyalarla doldu

Melisa’nın çağrısıyla evleri 4 günde eşyalarla doldu

Ordu'da yaşayan 24 yaşındaki Melisa Şanlı'nın sosyal medya hesabından yaptığı çağrı üzerine 4 günde toplanan yardımlar, 4 çocuklu ailenin yüzünü güldürdü.

A+A-

Ordu'nun Fatsa ilçesinde lokanta işleten Melisa Şanlı, bir yakınından maddi durumunun iyi olmadığını öğrendiği 4 çocuk sahibi Güler-Sedat Aksu çiftini, evlerinde ziyaret etti. Hayırseverler duyarsız kalmadı

Sedat Aksu'nun zaman zaman hamallık yaparak geçimini sağladığı ailenin evinin içini fotoğraflayan Şanlı, daha sonra bu fotoğrafları ailenin iznini alarak sosyal medya hesabından paylaşıp yardım çağrısı yaptı.mel1.jpg

Hayırsever vatandaşlar ve iş adamları, genç kızın çağrısına duyarsız kalmayarak aileye beyaz eşya, koltuk takımı, giyecek ve yiyecek yardımı yaptı.

Şanlı, topladığı eşyaları kolileyerek çağrısına destek veren yardımseverlerle Aksu ailesine teslim etti.mel1-001.jpg

Eşyaları 4 günde topladı

Melisa Şanlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ailenin durumunu gören çok sayıda kişinin kısa sürede kendisine ulaştığını söyledi.

Şanlı, yardım çağrısına sessiz kalmayan herkesin topluma büyük bir örnek sergilediğini vurgulayarak, "Ben üç dört haftada toplamayı düşünürken, bu eşyaları dört gün gibi kısa sürede toplamayı başardık. Bu ailenin yanında olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.