PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2322.830.71%
  • DOLAR32.3250.24%
  • EURO34.8611%
  • STERLİN40.7781.03%
  1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. KYK yurt başvuruları yarın başlıyor
KYK yurt başvuruları yarın başlıyor

KYK yurt başvuruları yarın başlıyor

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlara başvurular yarın başlıyor. Başvurular 10 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek.

A+A-

Yükseköğretim kurumlarına yerleşen yüzbinlerce öğrencinin merakla beklediği süreç başlıyor. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda kalmak isteyenler için yurt başvuruları yarın başlıyor. 10 Eylül’e kadar sürecek başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak.

Öğrencilerin öğrenim bilgilerinin, Yükseköğretim Kurumu'nun bilgi sistemi üzerinden alınacağı ve hatalı öğrenim bilgisiyle yurt başvurusu yapan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacağı için, öğrencilerin e-Devlet'te yer alan öğrenim bilgilerinin doğru olup olmadığını kontrol etmesinin önemli olduğu, öğrenim bilgilerinde yanlışlık olan öğrencilerin, üniversitenin öğrenci işleriyle görüşerek bilgilerini düzelttirebileceği, bilgilerinde yanlışlık olmayan öğrencilerin ise başvurularını doğrudan gerçekleştirebileceği belirtildi.

Öğrenciler, yurtlara başvuru tarihi ve başvuruların sonuçlanmasıyla ilgili her tür bilgiye, kurumun resmi internet adresinden (yurtkur.gsb.gov.tr) ulaşabilecek.

Kurumsal İletişim Merkezi 7/24 öğrencilerin hizmetinde
Yaşanılan sorunlara anında çözüm bulabilmek için 7 gün 24 saat çalışan KYK Kurumsal İletişim Merkezi, başvuru süresince de öğrencilerin hizmetinde olacak.

Öğrenciler, "444 1961" numaralı Kurumsal İletişim Merkezinden ya da Kurumun resmi Twitter hesabı, "KYK_DESTEK" üzerinden yardım talebinde bulunabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.