PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2412.522-0.88%
  • DOLAR32.5930.32%
  • EURO34.8090.39%
  • STERLİN40.3870.43%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Küçük Enes'in hayalini 'polis amcaları' gerçekleştirdi
Küçük Enes'in hayalini 'polis amcaları' gerçekleştirdi

Küçük Enes'in hayalini 'polis amcaları' gerçekleştirdi

A+A-

Eskişehir'de bedensel engelli 9 yaşındaki Tetik, İl Emniyet Müdürü Dinç'in düzenlediği organizasyonla hayali olan A Milli Futbol Takımı oyuncularıyla tanıştı, hatıra fotoğrafı çektirdi ve sohbet etti.

Eskişehir'de bedensel engelli 9 yaşındaki Enes Tetik, tanışmayı hayal ettiği A Milli Futbol Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

Bir süre önce İl Emniyet Müdürü Engin Dinç'i ziyaret eden Tetik, A Milli Futbol Takımı'nın, İzlanda ile Eskişehir'de yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçı öncesinde futbolcularla tanışma hayali olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Dinç, konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Yaşar'ı görevlendirdi. Yaşar ve beraberindekiler, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle görüşmelerin ardından küçük Enes'i takımın kaldığı otele getirdi. Burada, milli takım futbolcuları ile hatıra fotoğrafı çektiren Enes Tetik, oyuncularla sohbet etti, İzlanda maçı için başarı diledi.

Tetik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her çocuğun hayalinin Türk milli takım oyuncularıyla tanışmak, onlarla sohbet etmek olduğunu belirterek en büyük hayalinin gerçekleşmesinden dolayı İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve ekibine teşekkür etti.

Yaşadığı mutluluğun tarifi olmadığını ifade eden Tetik, şunları söyledi:

"Burada milli takım oyuncularını gördüm, onlarla sohbet ettim. Başarılar diledim. Hayalim gerçek oldu. Polis amcalarıma teşekkür ediyorum. En çok Emre Mor ile tanışmak istiyordum. Bu da oldu. A Milli Takımı'na İzlanda maçında başarılar diliyorum. Herkes gibi milli takımımızı Dünya Kupası'nda görmek istiyorum. Zorlu Finlandiya maçını da milli takımımızın geçeceğine inanıyorum."

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.