PİYASALAR

  • BIST 1008800.180.94%
  • ALTIN2239.515-0.22%
  • DOLAR32.3390.08%
  • EURO35.083-0.36%
  • STERLİN41.01-0.37%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Klopp ve Mourinho'dan CAS'ın Manchester City kararına tepki
Klopp ve Mourinho'dan CAS'ın Manchester City kararına tepki

Klopp ve Mourinho'dan CAS'ın Manchester City kararına tepki

Premier Lig'de görev yapan teknik adamlar Klopp ve Mourinho, CAS'ın UEFA tarafından Manchester City'ye verilen 2 yıl Avrupa kupalarından men kararını kaldırmasını eleştirdi.

A+A-

İngiltere Premier Lig'de görev yapan teknik adamlar Jurgen Klopp ve Jose MourinhoUluslararası Tahkim Kurulu'nun (CASUEFA tarafından Manchester City'ye verilen 2 yıl Avrupa kupalarından men kararını kaldırmasını eleştirdi. 

30 yıl sonra Liverpool'a lig şampiyonluğunu kazandıran Alman teknik adam Klopp, bugün düzenlediği basın toplantısında, "Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek olmasından mutluyum ancak dünün futbol için güzel bir gün olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Finansal fair-play kurallarının takımları ve rekabeti koruduğunu belirten Klopp, "Bu kurallar başlangıçta kimsenin fazla para harcamaması için güzel bir fikirdi. Kulüpler doğru kaynaklara harcama yaptıklarından emin olmalılar. Umarım finansal fair play kuralları kalır, çünkü size gidebileceğiniz ancak geçemeyeceğiniz sınırlar koyar, bu da futbol için güzel." değerlendirmesinde bulundu.

Jose Mourinho: Utanç verici bir karar

Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho da CAS'ın Manchester City ile ilgili kararını "utanç verici" olarak yorumladı.

Portekizli teknik adam, "Manchester City eğer suçsuzsa neden 10 milyon avro para cezası aldı. Eğer suçlularsa Avrupa kupalarından men edilmeliler. Suçlu olup olmadıklarını bilmiyorum ama utanç verici bir karar." şeklinde görüş belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.