PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. "Kızıltepe Hububat Merkezi Kardeşlik ve Demokrasi Dergahıdır"
"Kızıltepe Hububat Merkezi Kardeşlik ve Demokrasi Dergahıdır"

"Kızıltepe Hububat Merkezi Kardeşlik ve Demokrasi Dergahıdır"

Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter, 24 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter, seçim öncesi tüm partilerin kendilerini ziyaret ettiklerini söyledi. Başkan Öter, seçimlerle ilgili 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için artık saatler kaldığını ve memlekete hayırlı olması temennisinde bulundu.

partiler-ziyaret.jpg

Yapılacak olan seçimler önceki seçimlerden farklı özelliklere sahip olduğunun belirten Öter, “Her şeyden önce 25 Haziran günü yeni bir Hükümet sistemliyle Ülkemiz tanışacak. Bu seçimler Ülkemizin geleceğini ilgilendirdiği kadar Ortadoğu ülkeleri içinde çok önemlidir. Türkiye her yönüyle bölgenin süper gücüdür. Türkiye’nin istikrarı bölgenin istikrarı olduğunu unutulmamalı. Tüm yurttaşlarımızdan ricamız mutlaka sandığa gitmeleri ve oyunu kullanırken tek bir şey düşünmeli, Oda ülkenin birliği, kardeşliği, huzuru, barışı, istikrarı ve geleceğidir. Küçük ve şahsi hesaplar için duygusal davranmamalıyız,  Muhtar’a  kızıp, kendi elimizle mahallemizi ateşe vermemeliyiz.”
Mesleki, sosyal, kültürel ve toplumsal alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri olarak gerek Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu gerek Zahireciler derneği olarak, 12 Yıllık çalışmalarında her zaman tüm siyasi partilere karşı eşit mesafede yaklaştıklarını ifade eden Öter konuşmasını şöyle tamamladı:“Bu seçim sürecinde ziyaretimize gelen AK Parti,CHP,Saadet, Hüdapar, İYİ Parti ve Bağımsız aday olmak üzere hepsine karşı aynı nezaket ve değeri saygı çerçevesinde gösterdik. Bu bizim temel demokratik anlayışımızdır. Bu anlamda açıkça ifade etmeliyim ki Zahireciler Derneği ve hububat merkezi olarak kardeşliğin ve demokrasinin dergâhı gibiyiz.  Ülkemizi Ortak değer olarak gören Kim olursa olsun her zaman kapımız ve gönlümüz sonu kadar açıktır.” dedi. 
 

 

 

 

Yenikapı Haber / ÖZEL

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.