PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2307.5241.39%
  • DOLAR32.3450.29%
  • EURO35.0630.06%
  • STERLİN40.9940.56%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kim Min-jae'nin performansı Güney Kore basınında!
Kim Min-jae'nin performansı Güney Kore basınında!

Kim Min-jae'nin performansı Güney Kore basınında!

Sarı Lacivertlilerin Hatayspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmaya damga vuran Güney Koreli stoper ülkesinde de gündeme oturdu.

A+A-

Fenerbahçe'nin Hatayspor'u 2-1 mağlup ettiği ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduğu karşılaşmada Enner Valencia kadar Kim Min-jae'nin de müthiş performansı gündem oldu.

Fenerbahçe'de özellikle Attila Szalai ile iyi bir ikili izlenimi veren Güney Koreli stoper ülkesinde manşetlere taşındı. Kim Min-jae'nin performansı büyük beğeni topladı.

GOAL KORE: SAVUNMADA YILDIZLAŞTI 

Goal Kore "Kim Min-jae 90 dakika sahada kaldı ve Fenerbahçe maç fazlasıyla lider" başlığı atıldı. Haberde ise "Kim Min-jae, Hatayspor'a hava toplarını bırakmadı. 8 kez tehlike uzaklaştırarak yıldızlaştı" ifadeleri kullanıldı.

MYDAILY: KIM 90 DAKİKA SAHADA FENERBAHÇE LİDER 

Mydaily sitesi de Goal Kore ile benzer başlığı kullanarak "Kim Min-jae 90 dakika oynadı Fenerbahçe liderliğe yükseldi" ifadeleri kullanıldı. Haberin detayında ise Fenerbahçe'nin Hatayspor deplasmanında zor da olsa kazandığını ve Enner Valencia ile Kim Min-jae'nin bu galibiyette önemli rol oynadığı aktarıldı.

INTERFOOTBALL: KORE TANKI! 

Interfootball ise Fenerbahçeli taraftarların Kim Min-jae'ye 'Kore Tankı' lakabını taktığını öne çıkardı. Haberde "Kim Min-jae bu maçta duvar modunu aktifleştirdi. Kim Min-jae'nin arkada sağlam durması forvet oyuncularını da ateşledi" ifadeleri yer aldı. Ayrıca Fenerbahçeli taraftarların Kim Min-jae'ye 'Van Dijk' benzetmesi yaptıkları belirtildi.

YONHAP NEWS: ÜST ÜSTE 4. KEZ 90 DAKİKA SAHADA KALDI 

Yonhap News ise "Kim Min-jae üst üste 4. kez Fenerbahçe formasıyla 90 dakika sahada kaldı ve Fenerbahçe liderliğe yükseldi" ifadelerini kullandı. Haberde Güney Koreli stoperin Fenerbahçe'nin elde ettiği galibiyette başrol oynayan oyunculardan biri olduğu aktarıldı.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Beijing Guoan'dan kadrosuna kattığı Kim Min-jae, Hatayspor karşısında rakiplerine geçit vermedi. Opta'nın verilerine göre 16 isabetli pas yapan Güney Koreli, 7 hava topunun 5'ini kazandı. Hatayspor maçında 1 kez pas arası yapan Kim Min-jae 5 kez sahipsiz top kazandı ve 8 kez uzaklaştırma yaptı.

VOLKAN DEMİREL: SEZONUN EN İYİ TRANSFERLERİNDEN 

Beinsports yorumcusu Volkan Demirel, Fenerbahçeli savunmacı için "Kim Min-Jae sezonun en iyi transferlerinden birisi. Attila Szalai ile uzun yıllar Fenerbahçe savunmasında oynarlar ve sıkıntı yaşatmazlar." derken, Selim Koray ise "Fenerbahçe'nin bu galibiyetinde savunma anlamında Kim Min-Jae'nin imzası vardı" yorumunu yaptı.

ATTILA SZALAI'DEN KIM MIN JAE YORUMU: MAKİNE 

Kim Min-Jae'in savunmada birlikte oynadığı Attila Szalai ise Güney Koreli savunmacı için "Makine" yorumunu yaptı. Szalai ve Kim Min-jae'nin uyumu dikkatlerden kaçmadı. (Milliyet)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.