PİYASALAR

  • BIST 1009679.80%
  • ALTIN2487.160.14%
  • DOLAR32.4330.08%
  • EURO34.448-0.19%
  • STERLİN40.311-0.44%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Kaos sevdalısı ve etkileşim delisi
Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Kaos sevdalısı ve etkileşim delisi

Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Kaos sevdalısı ve etkileşim delisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SADAT baskınına ilişkin açıklamada bulundu.

A+A-

 

Vatandaşı galeyana getirmeye çalıştığını dile getiren Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun kaos sevdalısı olduğunu söyledi.

İşte Hamza Dağ'ın çarpıcı açıklamaları:

Türkiye'de seçimler demokratik ve temiz bir şekilde gerçekleşmekte, herhangi bir kaos ve kargaşaya sebebiyet verecek eylemlere güvenlik güçlerinin ve devletin kurumlarının aldığı tedbirler vesilesiyle imkan tanınmamaktadır.

VATANDAŞI GALEYANA GETİRME ÇABASI

Türkiye'de herhangi bir seçim güvenliği sorunu yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu, temiz, barışçıl ve demokratik şekilde sürdürdüğümüz seçim geleneğine gölge düşürmek için hayali ve kendi zihin dünyasında belli ki ajans desteğiyle inşa edilmiş bir endişeyi dile getirerek suyu bulandırmaya çalışmaktadır. Elbette ülkemizde güvenlikle ilgili meselelerde, milleti temsil eden politikacıların sorumluluk hissetmeleri gerekir. Fakat burada siyaseten kendisini ön plana çıkarmaya yönelik ve her zamanki gibi samimiyetsiz bir girişim olduğunu görmekteyiz. Seçim döneminde herhangi bir problemin ve güvenli zafiyetinin oluşmadığı ülkemizde bu tür girişimlerde bulunarak toplumun huzurunu kaçırmayı hedefleyeceklerine, seçimle ilgili endişe etmeleri gereken kendi açılarından daha önemli bir husus vardır; yine, yeniden kaybetmemek. Bu tür ucuz eylemlerde bulunacaklarına önce milletimizin teveccühünü sonra da seçimi kazanmayı hedeflemeleri ve bu doğrultuda mesai harcamaları gerekmektedir. Millete gidemeyip ortaya bir vizyon koyamayınca böylesi beyhude hamlelerle kendilerini komik duruma düşürüyorlar. Her seçim öncesi bu ve buna benzer iddiaları ortaya atan muhalefetin çabası yersizdir. Türkiye'de seçimler şeffaf bir şekilde yapılmaktadır. Muhalefet şimdiden seçimi kaybedeceğini bildiği için, yenilgisine kılıf ve bahane aramaktadır. Ya da bu davranışlar, olsa olsa vatandaşı galeyana getirme çabasından öte başka bir şey değildir.

"KAOS SEVDALISI" GİBİ DAVRANMIŞTIR

Kılıçdaroğlu ise sorumlu bir muhalefet lideri gibi değil de, daha önce yaptığına benzer olarak provokatör ve kaos sevdalısı gibi hareket etmektedir. CHP lideri, bugünkü davranışıyla bir kez daha "kaos sevdalısı" gibi davranmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’ye doldurduğu ve yanında gezdirdiği siyasetçi görünümlü militanlarla birlikte yaptığı eylemler ile CHP'yi sokaktan beslenen, marjinalize bir kimliğe büründürmeye devam ediyor. Şu an CHP'nin siyasetinde bir tek durağan ritimli, kulak tırmalayıcı kantin solcusu, anarşist devrimci sloganları eksik...

"ETKİLEŞİM DELİSİ"

Genç görünmeye çalışan 73'lük çınar Kemal Bey, kendisini bu PR yalanına iyice inandırmış olacak ki bir kampüs solcusu gibi hareket etmeye devam ediyor. CHP'de aklı selim kimse kalmamış ki kurum önlerinde kaos çıkarmaktan, kavgadan, gürültüden ve hırgürden beslenen bu siyaset tarzına ses etmiyor. Ankara'yı dev bir üniversite kantinine çevirmeye çalışıyorlar. Kendinize gelin, burada devlet yönetiliyor! Parti içerisindeki rakiplerini tek tek sindirmeye çalışan Kemal Bey, şimdi de komplo teorileriyle sokağa inmiş; seçimlerdeki olası başarısızlığına şimdiden kılıf arıyor. Sosyal medyadaki kurgu çekimlerden, sokak eylemlerinden medet uman bu "etkileşim delisi" siyaseti ile prim yapacağını, kendi tabanı da dâhil 85 milyon Türk insanındaki vasat, aciz, iş bilmez Kılıçdaroğlu imajını bu yolla sileceğini zannediyor ama yanılıyor. Yenileceksin Sayın Kılıçdaroğlu!

KAYNAK: HABER7

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.