PİYASALAR

  • BIST 1009524.59-0.06%
  • ALTIN2491.5080.8%
  • DOLAR32.5150.27%
  • EURO34.7420.08%
  • STERLİN40.5890.12%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kayseri'de Kritik Viraj
Kayseri'de Kritik Viraj

Kayseri'de Kritik Viraj

Spor Toto Süper Lig'in 30.hafta kapanış mücadelesinde Kayserispor ve Beşiktaş Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler.

A+A-

Kümede kalma mücadelesini ve ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçta Kayserispor bu akşam saat 21:00'da evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Galatasaray'ın Trabzonspor'a kaybetmesi ile sıralamada Galatasaray'ın üstüne çıkma fırsatı yakalayan Beşiktaş, Kayserispor'u yenerek puanını 53'e yükseltmek istiyor. Sergen Yalçın'ın gelişi ile birlikte kara bulutları dağıtan Kara-Kartal uzaklaştığı zirveye tekrar yaklaşıyor. Şampiyonluk umudu olmasada Avrupa kupalarına katılım açısından kritik önem taşıyan 3.lük yarışı için Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet.

Kayserispor cephesinde ise hesaplar daha karışık. 28 puanla ligde 17.sırada bulunan sarı-kırmızılılar üst üste kazandığı iki maçın ardından bu çıkışını sürdürmek istiyor. Prosinecki ile birlikte sezon sonunda kümede kalma yolunda umutlanan Kayseri ekibi, Beşiktaş'ı yenerek düşme potasından çıkmak istiyor. Çaykur Rizespor'un Konya'da son dakika golü ile yenilmesinin ardından potadan çıkmak için galibiyete odaklanılmış durumda. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.