PİYASALAR

  • BIST 1009121.680.46%
  • ALTIN2324.2220.76%
  • DOLAR32.360.11%
  • EURO34.922-0.44%
  • STERLİN40.916-0.39%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Katar Emiri'nden 15 milyar dolar destek!
Katar Emiri'nden 15 milyar dolar destek!

Katar Emiri'nden 15 milyar dolar destek!

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Türkiye'ye 15 milyar dolar doğrudan yatırım yapacaklarını bildirdi.

A+A-

Katar'dan Türkiye'ye 15 milyar dolar yatırım

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani arasındaki görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Katar Emiri Al Sani, Erdoğan ile yaptığı görüşmede, Katar olarak Türkiye'ye 15 milyar dolar doğrudan yatırımyapacaklarını bildirdi.

Erdoğan ile Al Sani, Türkiye-Katar arasındaki ilişkileri her alanda daha da geliştirme hususundaki kararlılıklarını teyit etti.

"Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacaktır"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Katar, Türkiye'ye 15 milyar dolarlık doğrudan yatırım yapacak. Türk ekonomisinin temelleri sağlamdır ve Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kalın, sosyal medya hesabı Twitter'daki paylaşımında, "Katar, Türkiye’ye 15 milyar dolarlık doğrudan yatırım yapacak. Türk ekonomisinin temelleri sağlamdır ve Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacaktır." ifadesine yer verdi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.