PİYASALAR

  • BIST 1008718.110%
  • ALTIN2244.3940%
  • DOLAR32.3330.07%
  • EURO35.164-0.12%
  • STERLİN41.101-0.15%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kart da yasak, sakatlık da!
Kart da yasak, sakatlık da!

Kart da yasak, sakatlık da!

Şampiyonluk havasına giren Galatasaray’da, teknik patron Fatih Terim Türkiye Kupası’nı da gözüne kestirdi. Kalan haftalarda oyuncularından gereksiz sarı kartlardan kaçınmalarını isteyen Terim, ekibine de çalışma programına hassasiyetle yaklaşmaları konusuna uyarılarda bulundu.

A+A-

Galatasaray’da gözler Türkiye Kupası’na çevrildi.

Süper Lig’de Başakşehir’le aradaki puan farkının 3’e inmesiyle tekrar şampiyonluk havasına giren Sarı-Kırmızılılar, perşembe akşamı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Yeni Malatya’ya konuk olacak.

0-0’ın rövanşında final biletini almayı hedefleyen Cim Bom’da, teknik patron Fatih Terim takımını motive etmeye çalışıyor.

Öğrencilerine verdiği son mesajda, iki kupayı da istiyorum. Her maçımız final” diyen tecrübeli hoca, hem kurmaylarına hem de sağlık ekibine önemli talimatlar verdi.

İşte Fatih Terim'in yasakları!

Kart da yasak, sakatlık da!

Kalan haftalarda oyuncularından gereksiz sarı kartlardan kaçınmalarını isteyen Terim, ekibine de çalışma programına hassasiyetle yaklaşmaları konusuna uyarılarda bulundu.

Kalan haftalarda sert müdahale dışında sakatlık yaşanmasını kesinlikle istemeyen Fatih hoca, her oyuncusunun her maça hazır olmasını bekliyor.

Genç oyuncularıyla da görüşen Terim, son 5 haftada onlardan faydalanmayı düşündüğünü iletti.

Aynı senaryo yaşanmasın diye

Geçen sezon Türkiye Kupası’na yarı finalde veda etmenin üzüntüsünü yaşayan Terim, lig şampiyonluğu sonrası oynanan Süper Kupa’yı da Akhisar’a kaptırmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu kez benzer bir yol kazası yaşanmaması adına hem takım motivasyonu hem de rakip analizleri konusunda ince eleyip sık dokuyor.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.