PİYASALAR

  • BIST 1009809.570.9%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karabağ Zaferi'nin 1.Yıl Dönümünde Türkiye ve Azerbaycan Online Konferans’ta buluşuyor
Karabağ Zaferi'nin 1.Yıl Dönümünde Türkiye ve Azerbaycan Online Konferans’ta buluşuyor

Karabağ Zaferi'nin 1.Yıl Dönümünde Türkiye ve Azerbaycan Online Konferans’ta buluşuyor

Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtuluşunun 1.Yıl Dönümünde Türkiye ve Azerbaycan Online Konferans’ta buluşuyor. Bugün gerçekleşecek konferans saat 14:00'da başlayacak. İşte konferansa dair detaylar...

A+A-

Azerbaycan’da 8 Kasım günü, Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtuluşu vesilesiyle Zafer Günü olarak kutlanmaktadır. Bu münasebetle, 26 Ekim saat 14:00 de, Ak Parti ve Yeni Azerbaycan Partileri arasında “Karabağ Savaşı: Türkiye-Azerbaycan Kardeşliğinin Zaferi” başlıklı Online Konferans düzenlenecek.

Türkiye tarafında Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala ve Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar’ın konuşmacı olarak yer alacağı Konferansta, Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Sn Mehmet Ceylan’da Moderatör olarak görev yapacaktır.

Azerbaycan tarafında ise Yeni Azerbaycan Partisi (YAP) Genel Başkan Vekili, Merkez Ofis Başkanı Tahir Budaqov, Azerbaycan Parlamentosu Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı, Azerbaycan Milletvekili Samet Seyidov, Araştırmacı Gazeteci Nurlan Kalenderli konuşmacı olarak yer alırken YAP Türkiye Koordinatörü Azerbaycan Milletvekili Ramil Hasan moderatör olarak görev alacak. 

azerbaycan-001.jpg

KAYNAK: yenikapihaber.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.