PİYASALAR

  • BIST 1009142.40.69%
  • ALTIN2325.5830.82%
  • DOLAR32.3740.15%
  • EURO35.008-0.16%
  • STERLİN40.974-0.1%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Kahramankazan’da kadın ve aile komisyonu çalışmalara başladı
Kahramankazan’da kadın ve aile komisyonu çalışmalara başladı

Kahramankazan’da kadın ve aile komisyonu çalışmalara başladı

A+A-

Yerel yönetimler alanında yaptığı çalışmalarla Türkiye’ye örnek olan Kahramankazan Belediyesi, önemli bir projeyi daha hayata geçirerek, Aile ve Kadın Komisyonu (KADAK) kurdu.

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın ve Aile Komisyonu (KADAK), ilçedeki kadınları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün eşi Meral Ertürk’ün Onursal Başkanlığı’nı yürüttüğü KADAK, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri başta olmak üzere farklı alanlarda çalışan kadınlardan oluşuyor. KADAK gerçekleştirdiği aile ziyaretleri, rehberlik toplantıları ve kaynaşma kahvaltıları ile ilçedeki kadınlarla bir araya geliyor. KADAK, “Kadının Her Hali ile Hem Hal Olalım” isimli proje kapsamında, iş hayatında ve ailede başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerindeki kadınlara ulaşmayı hedefliyor.

En temel yapı taşı

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, kadınların toplumun en temel yapı taşı olduğunu belirterek, KADAK’ın bu kapsamda önemli çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. Ertürk, Kahramankazan Belediyesi olarak ilçe kadınlarının sürekli olarak yanında olduklarını ifade eden Ertürk, KADAK’ın da bu dayanışmaya büyük bir katkı sunacağını söyledi.

Yenikapı Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.