PİYASALAR

  • BIST 1009766.420.46%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'İstediğimiz an itibarıyla biz Kandil'i ele geçirebiliriz'
'İstediğimiz an itibarıyla biz Kandil'i ele geçirebiliriz'

'İstediğimiz an itibarıyla biz Kandil'i ele geçirebiliriz'

Yakında askerlerimizin Kandil'de olacağını söyleyen Bakan Soylu, 'İstediğimiz zaman ve istediğimiz an itibarıyla biz Kandil'i ele geçirebiliriz. Şu anda Türkiye'nin gücü bu noktadadır.' dedi.

A+A-

 
"PKK VE FETÖ'NÜN ENGELLENEN ÇOK EYLEMİ VAR" 
 
"Seçimden sonra Türkiye oturur konuşur OHAL olmadan yoluna devam eder" diyen Bakan Soylu, FETÖ ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
 
Soylu, "FETÖ ve terör örgütlerinin şöyle bir özelliği var. Çok konuşuyorlar az eylem yapıyorlar. Gerek PKK gerek FETÖ'nün engellenen çok eylemi var.  FETÖ ile mücadelemizi bir 15 Temmuz'da yakaladıklarımız var. İki Bylock üzerinden yakalananlar var. Üç ankesörlü telefonlar var. Yakaladıklarımız arasında itiraflar var. Bunların kendi aralarında planlarını öğreniyoruz" dedi.

"KANDİL ŞİMDİ BİZİM İÇİN YAKIN HEDEF"
 
Kandil'e yönelik operasyonla ilgili de konuşan Bakan Soylu, "Kandil bundan önce bizim için uzak hedefti. Şimdi yakın hedef.  Uygun anı bekliyoruz. Terörün kaynaklarından biri Kandil'dir. Kandil sadece lojistik bir nokta değil. Terörün uluslararası buluşma merkezidir. Kandil Türkiye'nin gücünü sınayan psikolojik bir merkezdir.  Kandil aleyhine tek laf edemezsiniz.  Bu psikolojik baskı Doğu ve Güneydoğu'da vatandaşlarımızı canından bezdirdi. Bizim oradaki vatandaşlarımıza ayrı terör örgütüne ayrı davranışımız dengeleri değiştirdi" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.