PİYASALAR

  • BIST 1009141.980.68%
  • ALTIN2324.0280.75%
  • DOLAR32.3550.07%
  • EURO34.973-0.14%
  • STERLİN40.899-0.28%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İstanbul'da "Yeditepe Huzur" Denetimi Yapıldı
İstanbul'da "Yeditepe Huzur" Denetimi Yapıldı

İstanbul'da "Yeditepe Huzur" Denetimi Yapıldı

İstanbul genelinde akşam saatlerinde başlayan Yeditepe Huzur denetimi gerçekleştirildi. Asayiş ekiplerinin dahil olduğu denetimde bir çok vatandaşın kimlik kontrolü gerçekleştirilirken şüpheli araçlar durduruldu. Denetimlere narkotik köpeği Fırtına'da dahil oldu.

A+A-

İstanbul genelinde bugün akşam saatlerin de, "Yeditepe Huzur" adı altında havadan, karadan ve denizden asayiş denetimleri gerçekleştirildi. Denetim noktalarında şüpheli görülen kişiler durdurulup GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgusuna alındı. Ayrıca polis ekipleri araçlar da uzman polis köpeklerinin de yardımıyla narkotik aramalarda bulundu.

y1-009.jpg

İstanbul genelinde "Yeditepe Huzur" isimli asayiş denetimleri düzenlendi. 2019 yılında 7. kez yapılan denetimler kapsamında ekipler kurulan denetim noktalarında şüpheli gördükleri araç ve kişileri durdurarak, arama yaptı.  Denetim noktalarından biri de Fatih, Turgut Özal Millet Caddesi oldu. Denetimlerde şüpheli görülen kişiler durduruldu, GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgusu ve üst araması yapıldı. Uzman polis köpeği 'Fırtına'nın da katıldığı denetimde, araçlar da didik didik arandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.