PİYASALAR

  • BIST 1009706.07-0.16%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İstanbul'da bugün
İstanbul'da bugün

İstanbul'da bugün

Türkiye'de alınan corona virüs önlemlerine kapsamında bugün Taksim ve Beşiktaş gibi yerlerde virüs sessizliği hakimiyetini korudu. İstiklal Caddesi'nde banka kuyruğu sosyal mesafe kuralına uyulduğuna görülürken cadde üzerinde bazı vatandaşların ise polis tarafından uyarıldığına tanık olundu.

A+A-

ÜMRANİYE

Ümraniye Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında pazarlara yönelik yayınladığı genelgenin ardından Ümraniye’deki pazarlarda yeni tedbirleri uygulamaya başladı.

Belediye ekipleri pazarların giriş ve çıkışlarını ayırarak tedbirlerini arttırırken, maskesiz gelen vatandaşlara da maske dağıttı.

İSTANBUL GİRİŞ ÇIKIŞLARINDAKİ YOĞUNLUK SÜRÜYOR

Yeni tip corona virüs tedbirleri kapsamında megakentin giriş ve çıkışlarında polis ekiplerinin çalışmaları yoğunlaşırken, Silivri E-5 Karayolu'nda denetimler nedeniyle kilometrelerce oluştu.

Trafikte bekleyen birçok sürücü işleri nedeniyle mecburen yolda olduklarını belirtirken; bazı sürücüler, zorunlu olmamalarına rağmen dışarı çıkan vatandaşları eleştirdi.

ORTAKÖY

Hergün yüzler yerli ve yabancı turist ağırlayan Ortaköy Meydanı'nı da corona virüs sakinliğine günün ilerleyen saatlerinde sağanak yağışın da etkisi eklendi.  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.