PİYASALAR

  • BIST 10089771.93%
  • ALTIN2299.0331.02%
  • DOLAR32.3270.23%
  • EURO35.071-0.11%
  • STERLİN41.0070.43%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İran'da maç sonrası taraftar sahaya indi: 60 yaralı
İran'da maç sonrası taraftar sahaya indi: 60 yaralı

İran'da maç sonrası taraftar sahaya indi: 60 yaralı

İran'da gerçekleştirilen maçta Traktör Sazi ve Saypa takımları arasında çekişmeli bir maç yaşandı. Ancak maç sonucunun 1-0 bitmesi ile sinirlenen Traktör Sazi taraftarı sahaya döküldü. Çok sayıda kişinin yaralanmasına sebep olan kavgada polis güçleri grubu zorlukla yatıştırdı.

A+A-

İran liginde oynanan Traktör Sazi ve Saypa takımları arasında gerçekleşen karşılaşma sonrasında iki takım arasından Traktör Sazi taraftarları sahaya inerek oyunculara saldırdı. Ortalığın bir anda savaş alanına döndüğü stadda güvenlik güçleri olaya zorlukla müdahale de bulundu. Olayın çıkma sebebi İran’ın Tebriz kentinde oynanan karşılaşmada Saypa Traktör Sazi’yi 1-0 mağlup etmesi ve maç sonrası takımlarının kötü oyununa sinirlenen Traktör Sazi taraftarları sahaya inerek kavga çıkması oldu.

1212-002.jpg

Karşılaşma ilk olarak sakin başlasa da çıkan olaylarda Traktör Sazi taraftarlarının sahaya inmesi ile başlayan gerginlikler yerini kavgaya bıraktı. Güvenlik güçleri ve polislerin müdahale etmesi sonucu zorlukla dağıtılan grup arasında hem taraftarlar hemde güvenlik güçleri arasında 60 kişi yaralandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.