PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2310.5361.52%
  • DOLAR32.3370.28%
  • EURO35.091-0.03%
  • STERLİN40.8450.01%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hidayet Türkoğlu açıkladı! Shane Larkin...
Hidayet Türkoğlu açıkladı! Shane Larkin...

Hidayet Türkoğlu açıkladı! Shane Larkin...

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Shane Larkin'in durumuyla ilgili konuştu. Türkoğlu, Larkin ile Perşembe günü bir araya geleceklerini açıkladı.

A+A-

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Nesine.com ile yapılan sponsorluk anlaşması sonrası Shane Larkin'in durumuyla ilgili konuştu. Türkoğlu, Larkin ile Perşembe günü bir araya geleceklerini açıkladı.

Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu Shane Larkin'in, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda oynayıp oynamayacağı belli oluyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Larkin ile Perşembe günü bir araya gelecek. Yapılacak zirve sonrası ABD'li oyuncunun Milli Takım'da oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak. 

Geçen sezonun sonrası Larkin’in adı Milli Takım ile anıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aralık ayının ortasında, bir televizyon programında “Böyle başarılı bir basketbolcuyu Milli Takımımız’da da görmek isteriz. Milli Takımı da gayet iyi yere, taşır” açıklamasıyla süreç ilerlemiş ve gözler Larkin'e çevrilmişti. Larkin'in de Milli Takım'da oynamaya yeşil ışık yakmasının ardından TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu da "Gerek ben gerekse ekibim Larkin ve menajeriyle girişimlerde bulunduk. Kendisiyle bir görüşme yapacağız. Bu görüşme de olumlu giderse Larkin’i Milli forma ile görürüz” açıklamalarını yapmıştı.

Larkin, Milli Takım yolu açıldığı takdirde oyuncuya Türk pasaportu çıkarılacak. Larkin, Haziran ayında olimpiyat elemesi oynayacak olan A Milli Takım kadrosunda yer, alabilecek. Önümüzdeki sezondan itibaren de ligde de Türk statüsünde, oynayabilecek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.