PİYASALAR

  • BIST 1009679.80%
  • ALTIN2489.0390.21%
  • DOLAR32.4230.05%
  • EURO34.432-0.17%
  • STERLİN40.315-0.44%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hazine ve Maliye Bakanlığından Abdurrahim Albayrak'ın sözlerine yalanlama
Hazine ve Maliye Bakanlığından Abdurrahim Albayrak'ın sözlerine yalanlama

Hazine ve Maliye Bakanlığından Abdurrahim Albayrak'ın sözlerine yalanlama

Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Ali Berber, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, "Sayın Berat Albayrak ile görüştüm ve Türk futboluna önemli katkılar yapılacağını söyledi. İnşallah ay başında banka düzenlemeleriyle Türk futbolu rahat bir nefes alacak. Sürekli bankalardayım. Neredeyse Ziraat Bankası'nın kadrosuna alınacaktım." sözlerini yalanladı.

A+A-

TRT Spor canlı yayınında açıklamalarda bulunan Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, "Sayın Berat Albayrak ile görüştüm ve Türk futboluna önemli katkılar yapılacağını söyledi. İnşallah ay başında banka düzenlemeleriyle Türk futbolu rahat bir nefes alacak. Sürekli bankalardayım. Neredeyse Ziraat Bankası'nın kadrosuna alınacaktım." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Albayrak'ın bu sözlerine Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yalanlama geldi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayımlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Ali Berber, "Sn. Bakanımız Berat Albayrak'a atfen dile getirilen bu tür sözler doğru değildir. Sn. Bakanımızın ve Bakanlığımızın kulüplerin finansal süreçleri ile ilgili bir tasarrufu yada yönlendirmesi yoktur. Bu süreçler kulüpler ile ilgili bankalar arasında yürütülmektedir." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.