PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Hatay'da korkunç kaza: 2 ölü, 1yaralı
Hatay'da korkunç kaza: 2 ölü, 1yaralı

Hatay'da korkunç kaza: 2 ölü, 1yaralı

Akşam saatlerinde Hatay yönünde seyreden otomobil kontrolden çıkarak yol kenarına savruldu. Gerçekleşen kaza sonrasında çevrede ki gördü tanıklarının polis ve 112 sağlık ekiplerine haber vermesi ile olay yerinde kurtarma operasyonu başlatıldı. Araçta sıkışan vatandaşlar çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak 2 vatandaş kurtarılamazken diğer vatandaş ağır yaralandı.

A+A-

Yaşanan trafik kazası akşam saatlerinde Antakya-Samandağ Karayolu Hüseyinli mevkiinde meydana geldi. Yusuf Girişken yönetimindeki 31 FP 212 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucunda yol kenarında bulunan kütüklere çarparak durabildi.

adad.jpg

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından iş adamı Yusuf Girişken ile Kamil Sağ ve Mehmet S., Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Girişken ve Sağ, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, tedavisi devam eden Mehmet S.’nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.