PİYASALAR

  • BIST 1009717.930.76%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hainlerin ABD'ye aşkı böyle görüntülendi
Hainlerin ABD'ye aşkı böyle görüntülendi

Hainlerin ABD'ye aşkı böyle görüntülendi

Hain FETÖ'nün haklarında Türkiye’de devam eden yargı süreçleri nedeniyle ABD'ye kaçan üyelerinin lüks yaşamları dikkat çekiyor.

A+A-

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ15 Temmuz darbe girişimi öncesinde veya sonrasında ABD'ye kaçan önde gelen üyeleri, sahip oldukları yüz binlerce dolarlık ev ve arabalarla lüks içinde yaşıyorlar.

 

ABD'de kamuya açık kaynaklardan derlediği bilgiler, FETÖ'nün bu ülkede yaşayan önde gelen mensuplarının yüksek standartlara sahip konutlarda rahat içinde yaşadıklarını ortaya koydu.

Sosyal medya hesaplarından her fırsatta hain darbe girişimi nedeniyle Türkiye’de yargılanan örgüt üyeleriyle ilgili ajitasyon ve iftira dolu paylaşımlarda bulunan FETÖ'cülerin, ABD koşullarında "ortanın üstü yaşam standardına" sahip oldukları görülüyor.

Örgütün uzun yıllar ABD'de bulunan bazı üyelerinin milyon dolarlık mal varlığına sahip olması, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ABD'ye kaçan FETÖ firarilerinin de kısa sürede yüz binlerce dolarlık evleri tercih etmesi dikkati çekiyor.

FETÖ firarisi Şükür’ün ABD’deki lüks yaşamı
Gayrimenkul zengini Uzun Cevdet'ten San Francisco'da restoran açan firari Hakan Şükür'e örgütün tepesinde yer alan çok sayıda FETÖ üyesinin lüks yaşamları, AA ekipleri tarafından görüntülendi.

ss-005.jpg

 

Türkiye’den ABD’ye kaçtıktan sonra kendisine lüks bir yaşam kuran Şükür’ün ailesiyle ikamet ettiği evin bedeli, bölgedeki emlak değerlendirme sitelerine göre 3 milyon dolar. Eylül 2015’te tutulduğu anlaşılan evin aylık kirası kayıtlara 6 bin 850 dolar olarak geçmiş.

Lüks arabalara düşkünlüğü de dikkati çeken Şükür’ün evi ve kafesinin önünde beyaz renkli son model Lexus ve Mercedes cipler ile Volkswagen binek aracı görüntülendi. Firari Şükür, ailesiyle üstü açık Volkswagen spor arabası ve lüks Lexus cipini kullanırken AA objektiflerine takıldı.

Adil Öksüz’ün kayınbiraderinin lüks yaşamı ve ABD bayrağı aşkı
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimindeki kilit isimlerden firari Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım da New Jersey eyaletindeki iş yerinin önünde görüntülendi.

 

Yıldırım'ın Manhattan manzaralı Edgewater semtinde otomobil satışı ve tamiri yapılan lüks iş yerinde ABD bayrağını önce kendisinin öpmesi, ardından yanındaki çalışanına öptürmesi AA objektifine yansıdı.

Hudson Nehri kenarındaki River Road Caddesi'nde bulunan Edgewater Motors adlı iş yerinin önünde çeşitli markalarda çok sayıda lüks otomobilin yer alması dikkati çekiyor.

Yıldırım'ın New Jersey'in lüks semtlerinden Ridgefield'da oturduğu yaklaşık 550 bin dolar değerindeki üç katlı evin önünde de çeşitli markalarda 3-4 araç bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.