PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2505.4840.86%
  • DOLAR32.5810.1%
  • EURO34.8080.16%
  • STERLİN40.49-0.33%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Güldemir: Sorunların Çözümü İçin Mücadeleye Devam
Güldemir: Sorunların Çözümü İçin Mücadeleye Devam

Güldemir: Sorunların Çözümü İçin Mücadeleye Devam

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Diyanet-Sen’in yetkinin yüklediği sorumlulukla bütün Diyanet ve Vakıf görevlilerini kucakladığını ve hepsinin sorunlarını çözmek için gayret gösterdiğini söyledi.

A+A-

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Genel Başkan Yardımcıları Ali Yıldız ve Neslibey Özkan ile birlikte İstanbul’da çeşitli temaslarda bulundu.

Beylikdüzü ve Silivri İlçe Müftülük Mutat Din Görevlileri Toplantılarına katılarak birer konuşma yapan Genel Başkan Güldemir,

Diyanet-Sen olarak sendikal mücadeleyi insan emek demokrasi eksenli sorumlu sendikacılık anlayışı ile taviz vermeden yürüttüklerini belirterek “Kamu görevlilerinin güçlü, farklı özgür ve özgün sesi olmaya özen gösteriyoruz. Gerçek bir sivil toplum örgütü olarak değişime ve gelişime açık, büyüme heyecanına sahip, akıl ve bilgiyi doğru kullanan, yenilikçi bir anlayışla örgütleniyoruz. Sendikacılığın evrensel ilkeler ve medeniyetimizin kadim değerlerini benimseyerek bu görevi içimize sindirerek yapmakta kararlıyız. Soylu mücadele olarak gördüğümüz sendikal misyonumuzla yolumuza devam ediyor, eylem ve söylemlerimizi konjektöre göre değil, değerlerimize göre belirliyoruz.” Dedi. 

Yetkili sendika olarak sorumlu sendikacılık gereği bütün kurum çalışanlarına hizmet ettiklerini belirten Güldemir “Cepheleşme değil, kucaklaşma; ayrılık değil, buluşma; kavga değil, uzlaşma hedefimizdir. Gücümüzü Diyanet-Sen’de birleştirelim ve çok daha güçlü bir şekilde sesimizi duyuralım” ifadelerine yer verdi. 

Şube Başkanları İle Toplantı

Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Sezai Kaynar, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Polat Şenel, İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Kasım Karakoç ve İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Ali Şükrü Yılmaz ile de bir araya gelerek çalışma hayatı ve sendikal gündem üzerine istişarelerde bulunarak şube başkanlarından İstanbul’daki sendikal faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretler

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Genel Başkan Yardımcıları Ali Yıldız, Neslibey Özkan, İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Kasım Karakoç ve şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivri İlçe Müftüsü İsa Sağlam ve Beylikdüzü İlçe Müftüsü İsa Kadir Koçak’ı ziyaret ederek din görevlilerinin sorunları ve çalışma hayatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

KAYNAK: sendikabulteni.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.