PİYASALAR

  • BIST 1009645.020%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Güldemir: Sendikacılığa Farklı Yaklaşımlar Kazandırdık
Güldemir: Sendikacılığa Farklı Yaklaşımlar Kazandırdık

Güldemir: Sendikacılığa Farklı Yaklaşımlar Kazandırdık

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, hizmet kolumuzla ilgili tüm toplu sözleşme ve KİK kazanımlarının altında Diyanet-Sen’in alınteri ve imzası vardır” dedi.

A+A-

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, hizmet kolumuzla ilgili tüm toplu sözleşme ve KİK kazanımlarının altında Diyanet-Sen’in alın teri ve imzası vardır” dedi.

Teşkilat çalışmalarına aralıksız devam eden Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Genel Başkan Yardımcıları Neslibey Özkan ve Cebrail Yakışır ile birlikte Elazığ İl divan toplantısına katıldı. Toplantıya ayrıca Elazığ Şube Başkanı Yusuf Eker ve yönetim kurulu üyeleri, Şube Eski Başkanı Murat Ergen, Kayseri Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu, Malatya Şube Başkanı Mehmet Engin ve Elazığ Diyanet-Sen üyeleri de hazır bulundu.

Toplantıda katılımcılara hitap eden Güldemir, “6. Dönem toplu sözleşme sürecini değerlendirerek “Memur-Senimizle birlikte başarılı bir toplu sözleşme dönemi gerçekleştirdik. Gerek son toplu sözleşme gerekse diğer toplu sözleşme kazanımlarının hepsinin altında Memur-Sen’in, Diyanet-Sen’in alınteri imzası vardır. Aldığımız haklar, elde ettiğimiz kazanımlar kendiliğinden olmadığı gibi, birilerinin iddia ettiği gibi yetkisiz sendikalar tarafından da alınmadı. Hepsinin altında terimiz, yerimiz ve imzamız var. Örgütlü mücadelemiz olmasa çözümünü sağladığımız sorunlar, hala sorun olarak konuşulmaya devam ediyor olacaktı” dedi.

Sendikacılığa Farklı Yaklaşımlar Kazandırdık

Yalnızca ücret sendikacılığı gibi dar bir bakış acısıyla sendikacılık yapmadıklarının altını çizen Güldemir, “Çıkardığımız akademik dergiler, MBSTS online yayınlarımız ve son olarak 2.sini düzenlediğimiz Uluslararası Din ve Toplum Fotoğraf Yarışmamızla sendikacılığın sanatla da, eğitimle de yapılabileceğini herkese gösterdik. Bu Diyanet-Sen’in farkıdır” şeklinde konuştu.  

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.