PİYASALAR

  • BIST 1009079.970%
  • ALTIN2323.9450.74%
  • DOLAR32.3560.1%
  • EURO34.923-0.43%
  • STERLİN40.883-0.5%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Güldemir: Hakkımız olanı, Emeğimize Helal Kılınanı Alacağız
Güldemir: Hakkımız olanı, Emeğimize Helal Kılınanı Alacağız

Güldemir: Hakkımız olanı, Emeğimize Helal Kılınanı Alacağız

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, sendikacı olarak emeği temsil, hakkı teslim görev ve sorumluluğuyla donatıldığımızın farkındayız. Din görevlisi sıfatına halel getirmeden, hakkımız olanı, emeğimize helal kılınanı almaktaki mahir tavrımız devam edecek.” dedi.

A+A-

Diyanet-Sen Kastamonu Şubesi İl Divan Toplantısı Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir, Genel Başkan Yardımcısı Neslibey Özkan, Kastamonu Şube Başkanı İrfan Bakır ve Şube yönetim, disiplin ve denetim kurulu üyeleri ve ilçe temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Şerife Bacı Öğretmen Evi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen il divan toplantısında sendikal çalışmalar değerlendirildi. Önümüzdeki dönem yol haritası belirlendi.

İl divan başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Neslibey Özkan’ın yaptığı toplantıda konuşan Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir din görevlilerinin ülkemizin her zorlu sürecinde taşın altına elini koyduğunu belirterek “Pandemi döneminde de din görevlilerimiz sağlık çalışanlarımızın ardından sahanın sesiz kahramanları olarak Vefa Sosyal Destek Grupları’nda, Filyasyon ekiplerinde en çok görev alan kamu kesimi olmuştur. Kurtuluş Savası’nda Sütçü İmam olup bacısının yaşmağını indirtmeyen, 15 Temmuz’da salaları ile tankları durduran, pandemi döneminde ise kendi asli görevlerinin yanında Vefa Sosyal Destek Gruplarında, filyasyonda, izolasyonda görev alan din görevlilerimiz devlet büyüklerimizden ve vatandaşlarımızdan yine tam puan aldı” dedi.

Din görevlisi olarak peygamber varisi bir görevi icra etmenin bilinci ile hareket ettiklerini söyleyen Güldemir “Çünkü biz sendikacı olarak da emeği temsil, hakkı teslim görev ve sorumluluğuyla donatıldığımızın farkındayız. Din görevlisi sıfatına halel getirmeden, hakkımız olanı, emeğimize helal kılınanı almaktaki mahir tavrımız devam edecek. Herkese selam vererek, herkesle hem hal olarak tebliğ etmeye, din hizmetini sunmaya devam edeceğiz. Sendikacılıkta rekabeti, din hizmetinde vakıf hizmetinde millete refakati esas alarak yol almaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Bakır: Bu Menzilde Her Engel Aşılır

İl divan toplantısında şube olarak yaptıkları çalışmalar konusunda bilgi veren Şube Başkanı İrfan Bakır, “Şube olarak sayısal gücümüzü de nitelik gücümüzü de artıracağız. Bizim beraberliğimiz, iman ve ahlakı esas ölçü kabul eden asil duruşun beraberliğidir. İnancımız ve duygumuz bir olunca, amacımız ve sorumluluğumuz da benzer oluyor. Amacımız bir olunca Allah bizleri aynı yolda, aynı menzil üzere birleştiriyor, buluşturuyor. Bu menzilde her engel aşılır.” Şeklinde konuştu.

İl Müftüsü Bilgiç Ziyaret Edildi

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir ve beraberindeki heyet Kastamonu İl Müftüsü Mustafa Bilgiç’i makamında ziyaret etti. Sendikal faaliyetler hakkında bilgiler veren Genel Başkan Güldemir, misafirperverliğinden dolayı İl Müftüsü Bilgiç’e teşekkür etti. 

İl Müftüsü Bilgiç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir ve Diyanet-Sen heyetine teşekkür etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.