PİYASALAR

  • BIST 1009645.020%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Google'dan Fotoğraflar'da devrim niteliğinde yenilik
Google'dan Fotoğraflar'da devrim niteliğinde yenilik

Google'dan Fotoğraflar'da devrim niteliğinde yenilik

En çok tercih edilen arama motoru Google'ın telefonunuzdaki fotoğrafları yedeklemenize olanak sağlayan Fotoğraflar uygulamasında yapacağı değişikliğin ayrıntıları ortaya çıktı.

A+A-

Google, her yıl olduğu gibi bu yıl da I/O etkinliğinde yeniliklerini tanıtmaya devam ediyor. Bu etkinlik kapsamında Google Fotoğraflar uygulamasının da yepyeni özelliklerle donatıldığı açıklamış durumda. Yenilenen Google Fotoğraflar uygulaması, yapay zeka algoritmalarını kullanarak siyah-beyaz fotoğrafları tarayacak ve otomatik olarak renkli hale getirecek. 

Google Fotoğraflara gelen yenilikler

Siyah-beyaz fotoğraflara gelen özelliğe ek olarak Google'ın söylemine göre yenilenen uygulama, fotoğraflarda yer alan nesneleri ayırt edebiliyor, fotoğrafların hangi dosyalara ait olduğunu anlayabiliyor ve tüm bu işlemler sonucu fotoğraf ve dosyaları otomatik olarak PDF dosyasına dönüştürebiliyor. Ayrıca yapay zeka çözümleri, kullanıcılara, fotoğraflardaki pozlama değerlerinin ve ayarlamaların nasıl olacağını söylüyor. Aynı zamanda uygulama, akıllı kategori özelliği sunuyor. Son olarak, şirket, bu özelliklerin ne zaman ekleneceği konusunda kullanıcılara müjdeli haberi vermedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.