PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2409.257-1.01%
  • DOLAR32.5590.22%
  • EURO34.7090.1%
  • STERLİN40.2330.06%
  1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Google sürekli duruyor hatası nasıl çözülür?
Google sürekli duruyor hatası nasıl çözülür?

Google sürekli duruyor hatası nasıl çözülür?

Android cihaz kullanıcıları, bugün “Google sürekli olarak duruyor” hatası ile karşı karşıya kaldı. Sorunun neden kaynaklandığı henüz resmi olarak açıklanmazken, yaşanan hata mesajı hem Google hem de Twitter’da da gündem oldu. İşte “Google sürekli olarak duruyor” hatası ile ilgili bilinenler ve çözüm yolları...

A+A-

Google’ın Türkiye’de bugünkü trend olan aramalar listesine ilginç ve bir o kadar da kritik olan bir arama girdi. “Google sürekli olarak duruyor” araması, Google Trendler’de ilk sıralara yerleşti.

Android işletim sistemine sahip telefon kullananlardan, bugün "Google sürekli olarak duruyor" hatası ile karşı karşıya kalmaya başladılar.

Kullanıcılardan gelen şikayetlerle ortaya çıkan sorun ile ilgili olarak henüz Google cephesinden bir açıklama gelmezken; yaşanan sorun Twitter’da da “#Google” etiketle ile gündem oldu.

Hatanın Android telefonlardaki bazı güncellemelerden kaynaklandığı belirtilirken, sorunun kaynağının Google’ın mobil uygulamasında olduğu ifade ediliyor.

“Google sürekli olarak duruyor” hatası ile karşılaşan kullanıcıların, Google uygulaması veya bu uygulamanın güncellemelerini kaldırarak, bu sorundan kurtulmaya yöneldiği görülüyor.

Google uygulamasını kaldırmak yerine uygulamaya ait önbellek ve verileri silip, "Durdurmaya zorla" seçeneği de bu sorunu çözmek için diğer bir alternatif olarak kullanılıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.