PİYASALAR

  • BIST 1009562.780.34%
  • ALTIN2486.3780.59%
  • DOLAR32.4950.16%
  • EURO34.7880.21%
  • STERLİN40.60.08%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Göksu: En çok kullandığı “israf” kavramına rağmen dizboyu israf yaptı
Göksu: En çok kullandığı “israf” kavramına rağmen dizboyu israf yaptı

Göksu: En çok kullandığı “israf” kavramına rağmen dizboyu israf yaptı

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı israfların dizboyu olduğunu söyledi. Göksu, İmamoğlu ve ekibinin yaptığını iddia ettiği israfları tek tek açıkladı.

A+A-

İBB Meclisi’nde 2022 görüşmelerinde konuşan İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim döneminde en çok kullandığı “israf” kavramına rağmen dizboyu israf yaptığını ifade etti.

Göksu, CHP’li İmamoğlu ve ekibinin yaptığını iddia ettiği israfları şu sözlerle anlattı:

“Seçim döneminde Sayın Başkan’ın en çok kullandığı kavram israf olmuştu. Geçtiğimiz günlerde bir video düştü medyaya. Küçük bir alanda iki kişinin yapabileceği budama işini tam 11 kişiyle yapıyorlar. Neden? Çünkü yandaşa iş lâzım. 45 bin 029 kişiyi başka türlü nasıl çalıştıracaksınız? İsraf dediniz, İstanbullunun binlerce lirasını CHP’lilerle birlikte içkili yemeklerde buşon parası olarak harcadınız. İsraf dediniz, kilosu 392 liralık baklava alıp yediniz. İsraf dediniz, tanesi 6 bin 700 liraya rozet aldınız. Yenikapı’da israf şovu yaptınız, AK Parti döneminin iki katı araç kiraladınız. İsraf dediniz, sırf Sayın Başkan'ın kişisel PR’ını yapmak için milyonlarca lira reklam parası verdiniz. İsraf dediniz, 101 CHP'li yandaşınızı belediye şirketlerine doldurup milyonlarca lira maaş ödediniz. İsraf dediniz, 60 liralık musluğu takmak için 60 bin liralık hediyelik eşya yaptırdınız. İsraf dediniz, en son Sayın Başkan'ın bir salata ve sigara böreği şovu için 170 bin lira ödediniz. Tüm bu israflara rağmen, utanmadan, sıkılmadan İstanbulluların kullandığı yürüyen merdivenler arıza yapınca ve onları tamir etmeyi beceremeyince adına da tasarruf dediniz. Yahu arkadaşlar siz bizim yaptıklarımızın tamirini bile yapmaktan acizsiniz.”

israf-1.jpgisra-2.jpgisraf-3.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.