PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşında ve nereli? (Tuzlaspor)
Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşında ve nereli? (Tuzlaspor)

Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşında ve nereli? (Tuzlaspor)

Galatasaray maçı sonrasında çıkan olayların ardından merak edilen isim Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşında ve nereli? oldu. sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile yakın zaman önce dünyaevine gire Gökhan Çıra, magazin basınının yakından tanıdığı bir isim olarak bilinmektedir.

A+A-

Magazin gündeminde sürekli yer alan  Gökhan Çıra, dün akşamki yaşanan  olaylı Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından, magazinseverlerin yakından takip ettiği isim oldu. İşte, Gökhan Çıra hakkındaki detaylar..

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Ailesi Ordu’da yaşayan Gökhan Çıra, aslen Tokatlı. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu.

Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da top koşturmaya başladı. Gökhan Çıra, 2 yıldır birlikte olduğu sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde nikah masasına oturdu.

 

Selin Ciğerci, verdiği bir röportajda Gökhan Çıra ile tanışma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı:

"Gökhan bana bilmeden mesaj attı. Fakat benimle görüşmedi. Sürekli mesajlaşıyorduk. Benim hayatıma az önce bahsettiğim futbolcu girdi. O ilişkim bittikten sonra Gökhan’la bir yerde karşılaştık. Ben ameliyat olmuş, pembe kimliği filan almıştım o zaman. Gökhan’ı görünce “Ne kadar yakışıklısın, çok değişmişsin” dedim. Fotoğraflarında küçük duruyordu. O zaman 18 yaşındaydı, şimdi 22 yaşında. Karşılaştıktan sonra mesaj attım. Ama benim mesaj attığıma inanmamış."

Önceki gün yaşanan Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından, ilk maçta yaşananlar ortaya çıktı İşte Gökhan Çıra'nın yaptığı paylaşım:

 

İşte Çıra'nın olaylı maçın ardından yaptığı açıklama:

 

 

MUSLERA'YLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ

Maçın ardından tartışmaların ortasındaki isim olan Çıra'nın 2015 yılında Muslera ile çekildiği fotoğraf gün yüzüne çıktı. Kamuoyuna sızan fotoğrafta Çıra, Galatasaray alt yapısında oynarken Muslera'yla samimi bir poz verdiği görülüyor.

 

Tartışmaların odağındaki Gökhan'ın 2015'teki fotoğrafı olay oldu

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.