PİYASALAR

  • BIST 1008718.110%
  • ALTIN2245.4170.05%
  • DOLAR32.3320.07%
  • EURO35.165-0.11%
  • STERLİN41.122-0.1%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'da bir yıldızın daha ipi çekildi
Galatasaray'da bir yıldızın daha ipi çekildi

Galatasaray'da bir yıldızın daha ipi çekildi

Galatasaray'da Steven Nzonzi'nin kadro dışı kalmasının yankıları sürerken Fatih Terim, tartışılan isim Michael Seri'yi de gözden çıkardı.

A+A-

Sezona büyük umutlar ile başlayan son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, tarihinin en kötü Şampiyonlar Ligi performanslarından birini sergileyerek Avrupa'ya veda etti. Ankaragücü karşısında şok bir skorla beraberlik aldı. Galatasaray'da Steven Nzonzi ile başlayan operasyon devam edecek.

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda bir stoper, bir kanat ve bir de forvet transferi için temaslarına başlayan Galatasaray Yönetimi, bu transferleri yapabilmek için öncelikli olarak kadrosundaki yabancı sayısını azaltmak zorunda.

NZONZI'DEN SONRA MICHAEL SERI

Galatasaray'dan çok büyük umutlar ile kiraladığı Seri, şu ana kadar ortaya koyduğu performansla Fatih Terim'i en büyük hayal kırıklığına uğratan isimlerin başında geliyor. Ocak ayında yapılacak transferler için yabancı kontenjanı açmak zorunda olan Galatasaray, Ocak ayında Seri'nin ayrılması için Fulham ile görüşmelere başladı. Seri ayrılmazsa sözleşmesi donduralacak. Nzonzi’yi süresiz kadro dışı bırakıp Roma’ya geri gönderme kararı alan sarı kırmızılı yönetim, Seri’nin menajerini İstanbul’a çağırdı. Fildişi Sahilli oyuncunun sözleşmesinin feshi için görüşmelere başlandı.

SÖZLEŞMELERİ DONDURULACAK

Sakatlığı bulunan Luyindama ve Andone'nin sözleşmesini dondurmayı planlayan Galatasaray, bu iki futbolcunun yanı sıra performansından memnun kalınmayan Seri'nin de sözleşmesini askıya alacak. Üç futbolcunun sözleşmesini askıya alarak yabancı kontenjanını rahatlatacak olan Galatasaray hamlelerini de bu doğrultuda yapacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.