PİYASALAR

  • BIST 1009092.760.14%
  • ALTIN2324.8540.78%
  • DOLAR32.3720.13%
  • EURO34.983-0.24%
  • STERLİN40.929-0.3%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray - Porto maçı bu akşam
Galatasaray - Porto maçı bu akşam

Galatasaray - Porto maçı bu akşam

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında bu akşam temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Portekiz'in güçlü ekibi Porto ile karşı karşıya gelecek. Peki, Porto Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A+A-

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında temsilcimiz Galatasaray bu akşam Portekiz deplasmanına konuk olacak. Porto deplasmanına gidecek olan Galatasaray, gruplardaki avantajını sürdürmek için kazanmak için sahaya çıkacak. Peki, Porto Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?


PORTO GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Porto - Galatasaray maçı bu akşam saat 22.00’da Portekiz’de oynanacak. Michael Oliver’ın hakemlik yapacağı karşılaşa Dragao Stadı’nda yapılacak. 


PORTO GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA? 


Heyecanla beklenen karşılaşma beIN SPORTS'tan naklen yayınlanacak. Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketlerine sahip olanlar karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebilecek.


SAKAT VE CEZALILAR

 

Galatasaray'da Ndiaye kırmızı kart cezalısı; Emre Akbaba ve Eren Derdiyok ise sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Porto'da ise takımın önemli silahlarından Vincent Aboubakar son lig maçında sakatlandı  bu nedenle sarı kırmızılı takıma karşı forma giyemeyecek.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.