PİYASALAR

  • BIST 1009044.532.7%
  • ALTIN2296.8890.92%
  • DOLAR32.3250.23%
  • EURO35.059-0.16%
  • STERLİN41.0110.42%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe, gelecek sezon için ilk imzayı Gaitan'a attıracak!
Fenerbahçe, gelecek sezon için ilk imzayı  Gaitan'a attıracak!

Fenerbahçe, gelecek sezon için ilk imzayı Gaitan'a attıracak!

Gelecek sezon hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da erken başladı. Sarı-lacivertliler, 2019- 20 öncesi listesine aldığı isimler arasında ilk imzayı Nico Gaitan'a attıracak.

A+A-


Devre arasında anlaşma aşamasına geldiği Arjantinli futbolcunun transferini askıya almak zorunda kalan Fenerbahçe, yaz döneminde işi bitirecek. Dalian Yifang ile olan sözleşmesi şubat ayında bittiği için Çin ekibine tazminat ödemek istemeyen Fenerbahçe, ara transferde görüşmeleri sonlandırmak zorunda kalmıştı.

Fenerbahçe Nico Gaitan'la anlaştı

Teknik direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezonun kadrosunda görmek istediği Gaitan ile temaslarını sürdüren sportif direktör Comolli'nin tüm konularda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Kariyerine ülkesi Arjantin'de Boca Juniors ile başlayan 31 yaşındaki kanat oyuncusu, daha sonra kariyerinde zirve yaptığı Benfica'ya transfer oldu. Portekiz ekibindeki 6 yıllık macerasının ardından 2 sezon Atletico Madrid'de oynayan tecrübeli futbolcu, Çin ekibi Yifang'da ise sorunlu bir dönem geçirdi ve yollarını erken ayırdı. (Fotomaç)

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.