PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2416.205-0.73%
  • DOLAR32.5830.3%
  • EURO34.8130.43%
  • STERLİN40.4420.59%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Terim: UEFA kriterleri çok açık
Fatih Terim: UEFA kriterleri çok açık

Fatih Terim: UEFA kriterleri çok açık

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Milli takım arası bizim için son zaman sınırı olacak" dedi, Gomis'le ilgili olarak ise UEFA kriterlerine gönderme yaptı.

A+A-

Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun açılışında 3-1 kazandıkları MKE Ankaragücü maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gomis meselesi

Fatih Terim, Gomis ile ilgili bir soru üzerine, "Özür konusu olmadı, söz konusu değil. Hepimiz profesyoneliz ve profesyonel isteklerimiz oluyor. Bunlar olmayınca başkaları cezalandırılmamalı. Kendisinin yönetimden bir talebi oldu. Galatasaray'ın durumu ve UEFA kriterleri çok açık. Biz bir aileyiz ve herkesi kazanma adına uğraşıyoruz." ifadelerini kullandı.

'Herkes hazır olmalı'

Galatasaray forması ve menfaatinin ortak değerleri olduğunu vurgulayan Terim, Gomis'in kendileri için çok değerli bir oyuncu olduğunu dile getirdi.

Gomis'in geçen sezon takımın diğer oyuncuları gibi şampiyonlukta önemli katkı yaptığını belirten Terim, "Kendisini kazanmak için uğraşacağız. 3 kulvarda oynuyoruz. Herkesin hazır olmasını ve herkesi fazla fazla kullanmak istiyorum. Hazırlık kampı arkasından hazırlık maçları ve Süper Kupa süresince bu sorunlar halledilmedi." diye konuştu.

Yıldızların yedek kalması

Terim'e, Feghouli ve Belhanda'nın yedek başlamasıyla ilgili bir soru da yöneltildi.
Belhanda'nın takıma iki hafta sonra katıldığını anlatan Terim, fizik olarak zamana ihtiyacı olduğunu aktardı.

Fatih Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milli takım arası bizim için son zaman sınırı olacak. O ana kadar ufak tefek sıkıntılar olacak. 3 futbolcu Dünya Kupasından ayrı ayrı zamanda geliyor. 6 ay oynamamış Onyekuru'yu transfer etmişiz. Ben de fizyoterapistlere 'Şampiyonlar Ligi'ne kadar çıkarak devam edelim, birdenbire çok üstten girmeyelim' diye talimat verdim. Galatasaray takımının mevcut kadrosu içinde kullanılabilecek her şeyi maksimuma çıkarmak istiyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.