PİYASALAR

  • BIST 1009008.052.29%
  • ALTIN2278.0040.1%
  • DOLAR32.3110.17%
  • EURO35.047-0.15%
  • STERLİN40.9140.22%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Evi terk etmesi dava açılan oğul evden böyle ayrıldı!
Evi terk etmesi dava açılan oğul evden böyle ayrıldı!

Evi terk etmesi dava açılan oğul evden böyle ayrıldı!

ABD'de anne ve babasının evi terk etmesi için dava açtığı 30 yaşındaki Michael Rotondo, babasıyla Lego oyuncakları için yaşadığı tartışma nedeniyle polisi aramasının ardından evden ayrıldı.

A+A-

ABD medyasına göre Rotondo, mahkemenin evi terk etmesi için verdiği son süreden birkaç saat önce anne ve babasının evinden çıktı.

Annesi ve babası, bir iş bulması ya da eve terk etmesi için yaptıkları uyarıları dikkate almamasının ardından, oğullarını mahkemeye vermiş mahkeme Rotondo'nun evi terk etmesini emretmişti.
 
Rotondo evin önünde toplanan gazetecilere yaptığı açıklamada, babasının sekiz yaşındaki oğlunun Lego oyuncaklarını vermemesi nedeniyle polisi aradığını söyledi.
 
Baba Mark Rotondo, oğlunun oyuncakları alması için eve girmesine izin vermedi ve kendisinin alıp getireceğini söyledi.
1-001.jpeg

 
Polisler geldiği sırada da oyuncaklar bulundu.
 
Michael Rotondo, oğlunun velayetini almak için de hukuk mücadelesi verdiğini belirtti.
 
Rotondo, birkaç gün önce evdeki eşyalarını toplarken gazetecilere yaptığı açıklamada anne ve babasının sohbet etmeye çalışarak kendisini "taciz" ettiğini" öne sürmüş ve evi terk etmesinden sonra her ikisiyle de hiç görüşmek istemediğin belirtmişti.
 
Rotondo'nın, tahliye kararının ardından çıktığı gazete ve televizyonlardan aldığı parayı kullanarak bir hafta boyunca Airbnb sitesinden bulduğu bir evde kalacağı, daha sonra bir uzak akrabasının yanına taşınacağı kaydedildi.

2.jpeg

 
Christina ve Mark Rotondo, mahkeme dilekçelerinde oğullarından birkaç geç evi terk etmesini istediklerini söylemişlerdi. 18 Şubat'ta oğullarına bıratıkları notlardan birinde "Senin gibi kötü bir çalışma geçmişi olan biri için bile işler var. Bir iş bul, çalışmalısın!" demişlerdi.

3.jpeg
 
BBC Türkçe

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.