PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2325.0990.78%
  • DOLAR32.3480.27%
  • EURO34.9470%
  • STERLİN40.7780.94%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Esenler Belediyesi geleneksel çocuk oyunlarını yaşatıyor
Esenler Belediyesi geleneksel çocuk oyunlarını yaşatıyor

Esenler Belediyesi geleneksel çocuk oyunlarını yaşatıyor

A+A-

Esenler Belediyesi her yaştan Esenlerli'yi kültür sanatla buluşturmaya devam ediyor. Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, geleneksel çocuk oyunlarını yaşatmak, çocukların oyun oynama ve motor el becerilerini geliştirmek amacıyla, "Çocuklar İçin Kültür Sanat Karavanı"nı çocuklarla buluşturdu.

Çocukları günümüzün en büyük sorunlarından "İnternet ve Televizyon Bağımlılığı"ndan uzak tutmak ve çocukların sokağa çıkarak oyun oynamalarını teşvik etmek amacıyla "Çocuklar İçin Kültür Sanat Karavanı" Esenler sokaklarında çocuklarla buluşuyor. Geleneksel ve modern çocuk oyunlarının harmanlanarak, çocukların sosyalleşmesine ve özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayan karavan, her gün Esenler'in bir sokağında çocuklarla buluşuyor.

TİYATRO, FUTBOL, ÜÇ TAŞ HEPSİ BİR ARADA

"Geleneksel Çocuk Oyunları Tiyatro Gösterisi", "Çember Sürme", "Çivili Futbol Turnuvası", "Üç Taş Turnuva", "Halat Çekme", "Çuval Yarışı", "Minder Güreşi", "Dart Yarışması", "Denge Oyunu" ve "Bardak Oyunu"ndan oluşan kültür ve spor dolu programıyla 'Çocuklar İçin Kültür Sanat Karavanı' ile çocuklar keyifli vakit geçiriyorlar.

Yenikapı Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.