PİYASALAR

  • BIST 1009105.260.28%
  • ALTIN2323.9890.75%
  • DOLAR32.3610.12%
  • EURO34.969-0.16%
  • STERLİN40.895-0.32%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ersin Destanoğlu penaltı anını anlattı!
Ersin Destanoğlu penaltı anını anlattı!

Ersin Destanoğlu penaltı anını anlattı!

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'ın sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği derbi sonrası kaleci Ersin Destanoğlu açıklamalarda bulundu.

A+A-

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan dev derbi büyük bir heyecana sahne oldu. Karşılaşmanın 79. dakikasında Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mustafa Muhammed'in penaltısını Ersin Destanoğlu kurtardı. Maç sonu açıklamalarda bulunan genç kaleci kurtardığı penaltının hikayesini anlattı.

'Penaltıyı kurtarınca tribünler yıkılacak sandım'

Ersin Destanoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Tarif edilmez bir duygu içerisindeyim. Penaltıyı kurtardıktan sonra sanki tribünler yıkılacaktı, öyle bir sevinç vardı" dedi. Ersin, Mohamed'in penaltısını nasıl kurtardığını şöyle anlattı:

'Mostafa Mohamed'in nereye vuracağını tahmin ettim'

"Mostafa Mohamed'in penaltılarını maçtan önce izlemiştim. Çok penaltı atan bir forvet. Hem sağ hem de sola vuran. O anda hislerim, topu aldığından itibaren belliydi. İyi ya da kötü oraya atlayacaktım. Son ana kadar bekledim ve kurtardım."

Ersin Destanoğlu'ndan, A Milli Takım sorusuna cevap

Ersin Destanoğlu, "A Milli Takım'a davet bekliyor musun?" sorusuna da "İnşallah, ben de bekliyorum. Sahada elimden geleni yapıyorum. Davet geldiğinde de milli armayı taşımak için elimden geleni yaparım. Ama şu an Ümit Milli Takım'a gidiyorum. Orada da iyi bir jenerasyonumuz var. Dediğim gibi A Milli Takım'dan davet gelirse seve seve. Gerçekten beklediğim bir yer. Ama zamanla, daha yaşım 20" cevabını verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.