PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Ermeniler İstikal Marşı'nı okumayan Erdem Gül'e tepki gösterdi
Ermeniler İstikal Marşı'nı okumayan Erdem Gül'e tepki gösterdi

Ermeniler İstikal Marşı'nı okumayan Erdem Gül'e tepki gösterdi

Adalar'da CHP'nin adayı olan Erdem Gül'e İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da ezbere bilen Arlet Natali Avazyan, "Bu nasıl CHP'lilik? Bir Ermeni olarak 10 kıtayı da ezbere biliyorum. Demek ki neymiş, tepeden inersen, kendine güveni olmayıp ürkek ürkek bakarsın." diyerek tepki gösterdi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Adalar adayı Erdem Gül, dün İstiklal Marşı'nı okumamasıyla haber oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da olduğu toplantıda İstiklal Marşı'nı okumayan Erdem Gül'e, tepki yağdı.

O tepkiyi gösterenlerden biri de Ermeni asıllı CHP'li Arlet Natali Avazyan oldu.

"10 kıtayı da aezbere biliyorum"

Arlet Natali Avazyan, "Bu nasıl CHP'lilik? Bir Ermeni olarak  10 kıtayı da ezbere biliyorum. Demek ki neymiş, tepeden inersen, kendine güveni olmayıp ürkek ürkek bakarsın." tepkisini gösterdi.

CHP Adalar'da, Ermeni asıllı Nurhan Çetinkaya'yı aday göstermeyi düşünüyordu. Ancak Kılıçdaroğlu'nun isteğiyle, Erdem Gül aday gösterildi.

"Kim Atatürkçü"

Bu duruma da tepki gösteren Avazyan, Nurhan Çetinkaya'ya ait bir videoyu paylaştı. Videoda Nurhan Çetinkaya, Andımız'ı okuyor. Avazyan paylaşımında, "Bir önceki videoda devrimciliğiyle övündüğünüz Bay Erdem vardı. Bu videoda da ötekileştirdiğiniz bir Ermeni'yi görüyorsunuz. Şimdi size soruyorum. Kim Atatürkçü? Kim vatansever?" ifadesini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.