PİYASALAR

  • BIST 1009463.25-0.64%
  • ALTIN2494.9480.44%
  • DOLAR32.5950.13%
  • EURO34.7860.07%
  • STERLİN40.598-0.1%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan: Bay Kemal'in adamlarına söyleyin...
Erdoğan: Bay Kemal'in adamlarına söyleyin...

Erdoğan: Bay Kemal'in adamlarına söyleyin...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bay Kemal çiftçi aç diyor. Yalan söyleme, düsüt ol dürüst. Ama bu adamın hayatında dürüstlük yok. Bay Muharrem de çırak. Al birini vur ötekine. Bay Kemal senin ekonomi dersi alman lazım. Büyüme nedir bilmiyor." dedi.

A+A-

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;

'YEŞİLE GERİ DÖNÜYORUZ'

Biz projelerin vaadini yapanlardan değiliz. Biz icraatlerimizle konuşuyoruz. Bay Kemal'in adamlarına söyleyin. Bursa'ta 44,5 katrilyon yatırım yaptık. Eski stadın yerine inşallah Millet bahçesi yapacağız. Yeşile yeniden geri dönüyoruz. Bursa'ya Türk İslam Eserleri müzesi kazandıracağız.

Hızlı tren hattı tamamlandığında Bursa-Eskişehir arası 1 saat olacak. Bursa'ya yüksek hızlı tren garı yapacağız. İznik barajının yapımına başladık. Yükseköğrenim öğrencilerimiz için 2738 kişi kapasiteli yurt binaları inşa ettik. Birkaç yıla kadar Bursa'ya Nilüfer'e Mustafa Kemal Paşa'ya toplamda 7250 kişilik yeni yurtlar açıyoruz.

'BAY KEMAL YALAN SÖYLÜYOR'

Bay Kemal çiftçi aç diyor. Yalan söyleme, düsüt ol dürüst. Ama bu adamın hayatında dürüstlük yok. Bay Muharrem de çırak. Al birini vur ötekine. Bay Kemal senin ekonomi dersi alman lazım. Büyüme nedir bilmiyor. Bay Kemal büyüyen Türkiye olmasa bu projeler yapılır mı? Hindistan'dan sonra dünyada ikinci olduk.

'BUNLARIN GÖZÜ DÖNMÜŞ'

Türkiye'de muhalefet yıllardır bir türlü akıl erdiremediğim kötü bir huyu var. Bunlar kendileri hiçbir şey yapmadan iktidar olmak istiyor. İkbalini kendi ülkesinin batmasına bağlamış vatan yansa ateşinde ısınacak kadar gözü dönmüş bir muhalefetimiz var. O nedenle bunlara yıkım ekibi diyoruz.

Bay Kemal Man Adası iddiası davası sonucu AİHM'e gidecekmiş, git. Hepsi yalan. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.