PİYASALAR

  • BIST 1009710.260.68%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Emillia Clarke'den (Daenerys Targaryen) 8. Sezon açıklaması
Emillia Clarke'den (Daenerys Targaryen) 8. Sezon açıklaması

Emillia Clarke'den (Daenerys Targaryen) 8. Sezon açıklaması

Dünyaca tanınan ünlü oyuncu Emilia Clarke, Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin merakla beklenen 8. sezonunda seyircilerin nelerle karşılaşacakları konusunda ipuçları verdi.

A+A-

İngiliz HBO yapımı Game of Thrones'un final sezonunu yaklaşırken dizide ‘Daenerys Targaryen' karakterini canlandıran Emilia Clarke'ın kırmızı halıda E! News'a verdiği röportaj E! Red Carpet & Award Shows adlı Youtube kanalında paylaşıldı.

Final bölümlerin beklenmediği kadar ilgi çekici olacaklarını ifade eden Clarke, hayranların bu bölümlere nasıl bir tepki verebilecekleri sorusu karşısında, "Herkes şok olacak" cevabını verdi.

Londra doğumlu oyuncu, "Devasa bir şey olacak. Herkesin bilmesi gereken bu. Bunu çekmek gerçekten çok zamanımızı aldı" dedi.

Yayımlanmaya başladığı 2011 yılından bu yana 38 Emmy ödülü kazanan Game of Thrones'un 8. sezonu, 14 Nisan tarihinde gösterilmeye başlayacak. George RR Martin'in yazdığı ‘Buz ve Ateşin Şarkısı' (Song of Ice and Fire) isimli kitap serisinden uyarlanan dizinin hayranları kıtalara yayılıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.