PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2324.1180.75%
  • DOLAR32.3370.19%
  • EURO34.948-0.12%
  • STERLİN40.867-0.26%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ekrem İmamoğlu'nun skandal sözlerine Mehmet Tevfik Göksü'dan sert tepki!
Ekrem İmamoğlu'nun skandal sözlerine Mehmet Tevfik Göksü'dan sert tepki!

Ekrem İmamoğlu'nun skandal sözlerine Mehmet Tevfik Göksü'dan sert tepki!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalara, rekor oyla seçilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksü'dan sert tepki geldi.

A+A-

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk oldu.

Ahmet Hakan, Yunan gazetesinin İstanbul seçimleriyle ilgili attığı manşeti ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun sözlerini sorması üzerine, CHP'nin adayı İmamoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun söylemediği sözleri söylemiş gibi sarfedince büyük tepki çekti.

BAŞKAN GÖKSU HABER7'YE KONUŞTU!

Tepki çeken sözlerin ardından, 31 Mart seçimlerinde rekor oyla seçilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksü, haber7.com'dan Mehmet Küçükkahveci'ye konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

'MASKESİ DÜŞTÜ'

Esenler halkına yapılmış büyük bir saygısızlık olduğunu belirten Göksu, ''Benim bu konuda fazla söyleyecek bir şeyim yok. Ben sadece CHP adayına bir şey sordum. CHP'nin tiyatro oynayan, hoşgörü ve sevecenliğiyle rol yapan adayının maskesi düştü. Söyledği cümleler nezaketsiz saygı içermeyen cümleler. Esenler halkına karşı büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ben 166 bin oyla seçilmiş bir başkanım. Esenler halkına büyük bir saygısızlık ve nezaketsizlik yaptığını düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

'SÖZLERİM NET ORTADA'

Göksu açıklmasının devamında ''Benim söyledğim sözler çok net ortada. Ben ona bir soru soruyorum ve cevabını bekliyorum. Bu sorunun cevabının vermemek konusunda direniyorlar. İstanbul halkı bunu cevabını vercektir.'' dedi.

'İSTANBUL HALKININ VİCDANINA EMANET EDİYORUM'

Göksu sözlerini ''CHP'nin şahsımla alakalı sözleri incitici sözlerdir. İyilik meleği gözüken adayın maskesi düşmüştür. Bu başta Esenler halkına hakarettir. Demokrasilerde sorulan sorulara ünlem ve noktayı İstanbul seçmeni koyar. İstanbul halkına söylenenleri İstanbul halkının vicdanına emanet ediyorum.'' diye bitirdi. (HABER7)

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.