PİYASALAR

  • BIST 1009457.07-0.71%
  • ALTIN2497.7090.55%
  • DOLAR32.5930.13%
  • EURO34.8190.16%
  • STERLİN40.680.12%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Diyarbakır'da polisin şehit olduğu saldırının zanlıları adliyeye sevk edildi
Diyarbakır'da polisin şehit olduğu saldırının zanlıları adliyeye sevk edildi

Diyarbakır'da polisin şehit olduğu saldırının zanlıları adliyeye sevk edildi

Diyarbakır'da polis memuru Atakan Arslan'ın şehit olduğu saldırıyla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

A+A-

Merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi'nde cumartesi günü meydana gelen olayda polis ekibinin durumundan şüphelenilen kişilere kimlik kontrolü yapmak amacıyla yaklaştığı sırada, şahıslardan biri ateş açmıştı. Polis memuru Atakan Arslan ağır yaralanmış, sevk edildiği hastanede şehit olmuştu. 

Saldırıda tetiği çektiği öne sürülen M.E.C. ve olay anında yanındaki F.A. ile M.A. yakalanmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. 

Çok sayıda suçtan sabıkalılar

M.E.C.'nin son 6 yılda "kasten yaralama", "hırsızlık", "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak" ile "ateşli silah, bıçak ve diğer aletler bulundurmak" gibi 10 ayrı suçtan kaydının bulunduğu tespit edildi. F.A'nın "kasten yaralama", "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak", "kapkaç", "resmi belgeyi bozmak" suçlarından 7, M.A'nın ise "kasten yaralama", "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak", "gasp" ile "evden hırsızlık" suçlarından 11 kaydının olduğu belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.