PİYASALAR

  • BIST 1009724.460.82%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Devlet Bahçeli: Milli beka şaka değildir..
Devlet Bahçeli: Milli beka şaka değildir..

Devlet Bahçeli: Milli beka şaka değildir..

Devlet Bahçeli, "Milli beka şaka değildir, oyuncak değildir, varoluşumuzun kaynağıdır, Bekamız yoksa vatanımız, geleceğimiz yoktur.." dedi.

A+A-

Hizmet nöbetine önümüzdeki 5 yıl için MHP'nin girmesini arzuluyoruz, Tokat'ın meselelerini biliyoruz. Burada Cumhur ittifakı olmasa da üslubumuza dikkat edelim. Cumhur ittifakı'nın başarısı için mücadele ediyoruz. Gönül kırmak değil, gönüller yapmak maksadımız, ayırmak değil, birleştirmektir muradımız. Ayrılıkta gelecek yoktur, bölünmede huzur yoktur, bir olalım, güçlü olalım. 

Nevruz Türk'ün bayramıdır. Nevruz kucaklaşma fırsatıdır. Türk milletini buluşturan bir bayramdır. Nevruz yalnızca yeni bir mevsim döngüsünün başlangıcı değildir, Türk milleti için atılımın müjdesidir. 

Nevruz'da yakıp yıkmak isteyenler bu millete düşman olanlardır. Nevruz'dan sonra yeni bir demokrasi ve diriliş bayramını inşallah 31 Mart akşamı kutlayacağız. 

Milli beka şaka değildir, oyuncak değildir, varoluşumuzun kaynağıdır, Bekamız yoksa vatanımız, geleceğimiz yoktur. 

Hala Viyana'yı, Kosova'yı unutmamışlar, İstanbul'un fethinin hazmetmemişler. Biz de bu haçlıları unutmadık. Cumhur ittifakı'nın yürüyüşünü asla durduramayacaklar. 

Kılıçdaroğlu YPG'ye terör örgütü diyemiyor. Meclis üyeliklerine PKK'lıları alıyor. Karanlık güçler pusu kuruyor, bunlar mihmandarlık yapıyor. Tokat Türkiye'nin beka mücadelesinde hep vardır, hep olmuştur. 

Türk ve Türkiye düşmanları boş durmuyor, hainler darbe vurmak için açığımızı kolluyorlar. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.