PİYASALAR

  • BIST 1009731.740.9%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Demba Ba: Oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi
Demba Ba: Oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi

Demba Ba: Oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi

Medipol Başakşehir ile olan sözleşmesi feshedilen Demba Ba, Sky Sports'a ayrılık sürecini ve Aykut Kocaman ile yaşadığı diyalogu anlattı

A+A-

Süper Lig'de kalma yolunda peş peşe galibiyetler alarak rahat bir nefes alan Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Senegalli golcü Demba Ba, Sky Sports'a özel açıklamalar yaptı ve ayrılık sürecinden önce Aykut Kocaman ile yaşadığı diyalogu, oruç tutmasıyla ilgili önemli ifadelerde bulundu.

"Vücut dilini beğenmiyorum"
Aykut Kocaman'ın ofisinde bir görüşme yaptıklarını dile getiren Demba Ba, "Aykut Kocaman ile görüştüğümüzde ona vücut dilini beğenmediğimi söyledim ve o da bana aynı şeyi söyledi. Sonrasında ise her şey iyiydi." dedi.

"Fenerbahçe maçı kadrosuna bile almadı"
Aykut Kocaman'ın kadro tercihine şaşırdığını söyleyen Demba Ba, "Aykut Kocaman topu daha fazla ayağında tutan ve pas yapan futbolcuları kadroya alacağını söylemişti ancak sonrasında beni Fenerbahçe maçının kadrosuna almadı. Buna çok şaşırdım çünkü böyle konuşmamıştık." ifadelerini kullandı.

''Oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi''
Kulüpten ayrılmadan önce bazı dedikodular duyduğunu söyleyen Demba Ba, "Dünyada oruç tutup futbol oynayan birçok futbolcu var. Ben kulağıma gelen dedikodulara inanmak istemedim ama Ramazan gelmeden önce bazı arkadaşlarım oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi. Ardından kontratım feshedildi. Ben bunun bir tesadüf olduğunu söyledim ve böyle düşündüm." şeklinde konuştu.

KAYNAK: internethaber.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.